DEVA Partisi’nin Adana İl Yönetimi tanıtıldı

SİYASET 09.11.2020 - 17:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2103+ kez okundu.
 

DEVA Partisi’nin Adana İl Yönetimi tanıtıldı

  Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Adana İl Yönetimi Divan Otel’de düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.  DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, partisinin Anadolu’da umut olduğunu belirterek, kendisini yenilemeyen her şeyin çürüyeceğini söyledi. Kısacık, Türkiye’nin çok sıkıntılı gün ve süreçlerden geçtiğini, kötüye giden ekonomik kriz ve kurumların yozlaşmasından dolayı sorunların her geçen gün büyüdüğünü ileri sürdü.  Kısacık, Görevi sorun çözmek ve vatandaşları arasında birliği sağlamak olan siyaset mekanizması tıkandığı için bir türlü bu sorunlara cevap veremiyor. İşte bu kapsamda yıllardır türkiye’de yeni bir siyasi arayış vardı. Fakat bu arayışa cevap verecek siyasi bir oluşum oluşmamıştı. Bugün Adana’yı kucaklayacak, en iyi şekilde temsil edecek her biri yaptığı işte en iyi veya en iyi olma yolunda ilerleyen 41 asil 20 yedek üye olmak üzere 61 kişilik yönetimimizi kurduk. Tecrübenin bilgeliği ile gençliğin dinamizmini harmanladık” dedi.

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Adana İl Yönetimi Divan Otel’de düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. 
DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, partisinin Anadolu’da umut olduğunu belirterek, kendisini yenilemeyen her şeyin çürüyeceğini söyledi. Kısacık, Türkiye’nin çok sıkıntılı gün ve süreçlerden geçtiğini, kötüye giden ekonomik kriz ve kurumların yozlaşmasından dolayı sorunların her geçen gün büyüdüğünü ileri sürdü. 
Kısacık, Görevi sorun çözmek ve vatandaşları arasında birliği sağlamak olan siyaset mekanizması tıkandığı için bir türlü bu sorunlara cevap veremiyor. İşte bu kapsamda yıllardır türkiye’de yeni bir siyasi arayış vardı. Fakat bu arayışa cevap verecek siyasi bir oluşum oluşmamıştı. Bugün Adana’yı kucaklayacak, en iyi şekilde temsil edecek her biri yaptığı işte en iyi veya en iyi olma yolunda ilerleyen 41 asil 20 yedek üye olmak üzere 61 kişilik yönetimimizi kurduk. Tecrübenin bilgeliği ile gençliğin dinamizmini harmanladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.