DEVLET, KANTİN İÇİN 1,5 MİLYON LİRA İSTİYOR!

EKONOMİ 31.05.2018 - 09:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1806+ kez okundu.
 

DEVLET, KANTİN İÇİN 1,5 MİLYON LİRA İSTİYOR!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde, Eski Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi şimdiki adıyla  Yüreğir Devlet Hastanesi kantini için ihale yapılacak.  İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda bugün saat 14.00’de gerçekleşecek ihaleyle; toplam 858 metrekarelik alanı kaplayan kantinin 3 yıl süreyle tahmini 1 milyon 562 bin TL’ye kiraya verilmesi planlanıyor. Geçici teminat tutarının 156 bin lira olduğu ihaleye katılacaklar, şartnamede belirtilen evrakları ihale tarih ve saatine kadar teslim etmek zorunda.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde, Eski Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi şimdiki adıyla  Yüreğir Devlet Hastanesi kantini için ihale yapılacak. 
İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda bugün saat 14.00’de gerçekleşecek ihaleyle; toplam 858 metrekarelik alanı kaplayan kantinin 3 yıl süreyle tahmini 1 milyon 562 bin TL’ye kiraya verilmesi planlanıyor. Geçici teminat tutarının 156 bin lira olduğu ihaleye katılacaklar, şartnamede belirtilen evrakları ihale tarih ve saatine kadar teslim etmek zorunda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.