DEVRİLMEDEN GELDİLER!

SİYASET 10.05.2018 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2123+ kez okundu.
 

DEVRİLMEDEN GELDİLER!

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş., insanların üzerine düşmesi muhtemel aydınlatma direğini nihayet onardı. Haberin gazetemizde yer almasının ardından şirket, direği yenisiyle değiştirerek çevre esnafına rahat bir nefes aldırdı.
Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde “düştü-düşecek” aydınlatma direği, 3 aydan bu yana verilen 6 dilekçeyle nihayet tadilat gördü.  6 DİLEKÇE VERMİŞTİ  Muzzy Restoran İşletmecisi Mustafa Aykut Şentekin, aydınlatma direğinin aşırı rüzgarların yaşandığı bir gün monte edildiği yerden çıkıp devrilme riski taşır hale geldiğini söylemişti. Direğin onarılması için 3 aydan bu yana Toroslar Elektrik AŞ’ye 6 dilekçe verdiğini anlatan dertli işadamı, “Allah korusun bu direk bir gün yıkılacak. Tüm ikazlarımıza rağmen gelen giden veya arayan soran olmadı. Bu ne duyarsızlık” demişti.  “BİRİ ÖLSE HESABINI VEREMEYİZ” DEMİŞTİ  Şentekin, rüzgarlı bir gün veya yağışlı havada elinin yüreğinde olduğunu anlatarak, “İşyerimizin bulunduğu sokakta Kredi ve Yurtlar Kurumu da var. Memurlar her gün buradan geçerek caddede dolmuş bekliyor. Zaman zaman elektrik kurumu yetkililerine telefonla da ikazda bulunduk. Ancak ne gelen var ne giden. Direk yıkılıp biri yaralanıp ölse bunun hesabını kim verecek” diye konuşmuştu.  EGEMEN YAZINCA HAREKETE GEÇTİLER Şentekin’in çağrılarının Egemen’de yer almasının ardından harekete geçen Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi satın alan EnerjiSA yetkilileri, iki gün içinde aydınlatma direğini değiştirdi. Muzzy Restoran İşletmecisi Mustafa Aykut Şentekin, “Aylardır, bu konuda ciddi sıkıntı yaşıyordum. Aydınlatma direği artık sağlam bir hale getirildi. Yetkililere ve gazetenize çevre esnafı olarak bu konuda teşekkür ediyoruz” dedi.
Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş., insanların üzerine düşmesi muhtemel aydınlatma direğini nihayet onardı. Haberin gazetemizde yer almasının ardından şirket, direği yenisiyle değiştirerek çevre esnafına rahat bir nefes aldırdı.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde “düştü-düşecek” aydınlatma direği, 3 aydan bu yana verilen 6 dilekçeyle nihayet tadilat gördü. 
6 DİLEKÇE VERMİŞTİ 
Muzzy Restoran İşletmecisi Mustafa Aykut Şentekin, aydınlatma direğinin aşırı rüzgarların yaşandığı bir gün monte edildiği yerden çıkıp devrilme riski taşır hale geldiğini söylemişti. Direğin onarılması için 3 aydan bu yana Toroslar Elektrik AŞ’ye 6 dilekçe verdiğini anlatan dertli işadamı, “Allah korusun bu direk bir gün yıkılacak. Tüm ikazlarımıza rağmen gelen giden veya arayan soran olmadı. Bu ne duyarsızlık” demişti. 
“BİRİ ÖLSE HESABINI VEREMEYİZ” DEMİŞTİ 
Şentekin, rüzgarlı bir gün veya yağışlı havada elinin yüreğinde olduğunu anlatarak, “İşyerimizin bulunduğu sokakta Kredi ve Yurtlar Kurumu da var. Memurlar her gün buradan geçerek caddede dolmuş bekliyor. Zaman zaman elektrik kurumu yetkililerine telefonla da ikazda bulunduk. Ancak ne gelen var ne giden. Direk yıkılıp biri yaralanıp ölse bunun hesabını kim verecek” diye konuşmuştu. 
EGEMEN YAZINCA HAREKETE GEÇTİLER
Şentekin’in çağrılarının Egemen’de yer almasının ardından harekete geçen Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.’yi satın alan EnerjiSA yetkilileri, iki gün içinde aydınlatma direğini değiştirdi. Muzzy Restoran İşletmecisi Mustafa Aykut Şentekin, “Aylardır, bu konuda ciddi sıkıntı yaşıyordum. Aydınlatma direği artık sağlam bir hale getirildi. Yetkililere ve gazetenize çevre esnafı olarak bu konuda teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.