DEVRİLSİN GELİRİZ!

GÜNDEM 06.05.2018 - 13:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1226+ kez okundu.
 

DEVRİLSİN GELİRİZ!

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş., insanların üzerine düşmesi muhtemel aydınlatma direğini 3 aydan bu yana tüm ikazlara rağmen onarmıyor. Kurum bu tutumu ile adeta; “Direk bir devrilsin, gelir tamir ederiz” mesajı veriyor. Adana’da ilginç bir olay yaşanıyor. Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde “düştü-düşecek” aydınlatma direği çevre esnafının şikâyetlerine rağmen tadilata alınmıyor.  6 DİLEKÇE VERDİ GELEN GİDEN YOK Muzzy Restoran İşletmecisi Mustafa Aykut Şentekin, aydınlatma direğinin aşırı rüzgarların yaşandığı bir gün monte edildiği yerden çıkıp devrilme riski taşır hale geldiğini söyledi. Direğin onarılması için 3 aydan bu yana Toroslar Elektrik AŞ’ye 6 dilekçe verdiğini anlatan dertli işadamı, “Allah korusun bu direk bir gün yıkılacak. Tüm ikazlarımıza rağmen gelen giden veya arayan soran olmadı. Bu ne duyarsızlık” dedi.  “BİRİ ÖLSE HESABINI KİM VERECEK?” Şentekin, rüzgarlı bir gün veya yağışlı havada elinin yüreğinde olduğunu anlatarak, “İşyerimizin bulunduğu sokakta Kredi ve Yurtlar Kurumu da var. Memurlar her gün buradan geçerek caddede dolmuş bekliyor. Zaman zaman elektrik kurumu yetkililerine telefonla da ikazda bulunduk. Ancak ne gelen var ne giden. Direk yıkılıp biri yaralanıp ölse bunun hesabını kim verecek” diye konuştu.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş., insanların üzerine düşmesi muhtemel aydınlatma direğini 3 aydan bu yana tüm ikazlara rağmen onarmıyor. Kurum bu tutumu ile adeta; “Direk bir devrilsin, gelir tamir ederiz” mesajı veriyor.

Adana’da ilginç bir olay yaşanıyor. Merkez Seyhan ilçesi Reşatbey mahallesinde “düştü-düşecek” aydınlatma direği çevre esnafının şikâyetlerine rağmen tadilata alınmıyor. 
6 DİLEKÇE VERDİ GELEN GİDEN YOK
Muzzy Restoran İşletmecisi Mustafa Aykut Şentekin, aydınlatma direğinin aşırı rüzgarların yaşandığı bir gün monte edildiği yerden çıkıp devrilme riski taşır hale geldiğini söyledi. Direğin onarılması için 3 aydan bu yana Toroslar Elektrik AŞ’ye 6 dilekçe verdiğini anlatan dertli işadamı, “Allah korusun bu direk bir gün yıkılacak. Tüm ikazlarımıza rağmen gelen giden veya arayan soran olmadı. Bu ne duyarsızlık” dedi. 
“BİRİ ÖLSE HESABINI KİM VERECEK?”
Şentekin, rüzgarlı bir gün veya yağışlı havada elinin yüreğinde olduğunu anlatarak, “İşyerimizin bulunduğu sokakta Kredi ve Yurtlar Kurumu da var. Memurlar her gün buradan geçerek caddede dolmuş bekliyor. Zaman zaman elektrik kurumu yetkililerine telefonla da ikazda bulunduk. Ancak ne gelen var ne giden. Direk yıkılıp biri yaralanıp ölse bunun hesabını kim verecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.