Dez avantajlı çocuklar Başkan Sözlü’nün objektifinde

KÜLTÜR-SANAT 19.05.2017 - 10:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1862+ kez okundu.
 

Dez avantajlı çocuklar Başkan Sözlü’nün objektifinde

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlandı İstasyon meydanında yapılan kutlamalara katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dez avantajlı çocukların gösterisini kendisi fotoğrafladı BAŞKAN SÖZLÜ DEZ AVANTAJLI ÇOCUKLARI FOTOĞRAFLADI Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor  Bayramı’nın 98. yıl dönümü İstasyon Meydanı’nda yapılan törenle kutlandı. Tören, gençlerin yaptıkları gösteriler, renkli sahnelere şahit oldu. Kutlamalarda dez avantajlı çocuk ve gençler de yer aldı. Dez avantajlı çocuk ve gençlerin gösterilerine Başkan Sözlü kayıtsız kalmadı. Fotoğrafçısının fotoğraf makinesini alan Başkan  Sözlü, dez avantajlı çocuk ve gençlerin fotoğrafını çekti.    

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlandı

İstasyon meydanında yapılan kutlamalara katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dez avantajlı çocukların gösterisini kendisi fotoğrafladı

BAŞKAN SÖZLÜ DEZ AVANTAJLI ÇOCUKLARI FOTOĞRAFLADI

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor  Bayramı’nın 98. yıl dönümü İstasyon Meydanı’nda yapılan törenle kutlandı. Tören, gençlerin yaptıkları gösteriler, renkli sahnelere şahit oldu. Kutlamalarda dez avantajlı çocuk ve gençler de yer aldı. Dez avantajlı çocuk ve gençlerin gösterilerine Başkan Sözlü kayıtsız kalmadı. Fotoğrafçısının fotoğraf makinesini alan Başkan  Sözlü, dez avantajlı çocuk ve gençlerin fotoğrafını çekti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.