DİLEK HANİF’TEN SONBAHAR- KIŞ SEZONU TRENDLERİ

02.12.2017 - 08:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1594+ kez okundu.
 

DİLEK HANİF’TEN SONBAHAR- KIŞ SEZONU TRENDLERİ

  Ünlü Modacı Dilek Hanif, ANKAmall moda söyleşileri kapsamında geldiği Ankara’da başarı serüvenini anlatırken, sonbahar kış sezonu trendleri hakkında da bilgiler verdi. ANKAmall sağlık, moda ve müzik söyleşileri devam ederken modanın sıkı takipçileri de her hafta ünlü bir modacı ile buluşuyor. Atıl Kutoğlu ve Raşit Bağzıbağlı’dan sonra bu hafta da dünyaca ünlü modacı Dilek Hanif Başkentlilerle bir araya geldi. İstanbul’dan Paris’e uzanan yol Dilek Hanif, küçük bir atölyede başlayan ve dünyaca ünlü bir marka olmasına giden moda serüvenini anlatarak genç modacı adaylarına da önemli tavsiyelerde bulundu. Çocukluğundan itibaren modanın içinde olduğunu söyleyen Hanif, “ İlkokuldayken askıların arasında dolaşıyordum, hastalık gibi bir şey… Önce atölyemde başladım, şirketimi ve sonra da markamı kurdum. Zaman zaman zorluklar da yaşadım; çalışarak bu noktaya geldim. Disiplinli olmak ve çok çalışmak sizi başarıya götürür” dedi. Paris Haute Couture Haftasına her yıl koleksiyonlarıyla katılan Dilek Hanif, ikisi haute couture olmak üzere yılda dört koleksiyon hazırladığını ve özellikle Osmanlı motiflerinden esinlendiğini söyledi. Jane Fonda, Kim Kardashian, Katy Perry gibi pek çok ünlüyü giydiren Hanif, “Paris’te dünyanın önemli markalarının koleksiyonlarını tanıttığı yerde bir Türk modacı olarak bulunmak gurur verici. Yaz kış mutlaka koleksiyon hazırlıyorum, Paris’te defile yapıyoruz. Koleksiyonlarımın neredeyse yarısı Los Angeles’ta ” dedi. Sonbahar, Kış sezonu trendleri Modaseverlerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide sonbahar kış trenleri de konuşuldu.  Merak edilen tüm soruları yanıtlayan ve koleksiyonu hakkında bilgi veren ünlü modacı ağırlıklı olarak tarçın, oranj, ekru, hardal tonlarının ve her koleksiyonunda yer verdiği siyah rengin de kullanıldığını söyledi. Aksesuar olarak inciyi tercih ettiği koleksiyonunda etek boylarının uzadığını, daha rahat, bol kesimli ve iri desenlerin hakim olduğunu anlattı. Moda ve iyi giyinmenin şifreleri hakkında da bilgi veren Hanif, “trendleri takip etmeli ama daha da önemlisi kendimize, bedenimize, tarzımıza uygun olanları seçmeliyiz. Rahat ettiğimiz kıyafetler kadar nerede ne giydiğimiz de önemli” dedi. 7 Aralık’ta Özlem Süer konuk Her hafta merakla beklenen ve moda tutkunlarını bir araya getiren moda söyleşilerinin diğer konuğu da yine dünyaca ünlü bir isim…  Özlem Süer 7 Aralık’ta Ankaralılarla birlikte olacak.  

 

Ünlü Modacı Dilek Hanif, ANKAmall moda söyleşileri kapsamında geldiği Ankara’da başarı serüvenini anlatırken, sonbahar kış sezonu trendleri hakkında da bilgiler verdi.

ANKAmall sağlık, moda ve müzik söyleşileri devam ederken modanın sıkı takipçileri de her hafta ünlü bir modacı ile buluşuyor. Atıl Kutoğlu ve Raşit Bağzıbağlı’dan sonra bu hafta da dünyaca ünlü modacı Dilek Hanif Başkentlilerle bir araya geldi.

İstanbul’dan Paris’e uzanan yol

Dilek Hanif, küçük bir atölyede başlayan ve dünyaca ünlü bir marka olmasına giden moda serüvenini anlatarak genç modacı adaylarına da önemli tavsiyelerde bulundu. Çocukluğundan itibaren modanın içinde olduğunu söyleyen Hanif, “ İlkokuldayken askıların arasında dolaşıyordum, hastalık gibi bir şey… Önce atölyemde başladım, şirketimi ve sonra da markamı kurdum. Zaman zaman zorluklar da yaşadım; çalışarak bu noktaya geldim. Disiplinli olmak ve çok çalışmak sizi başarıya götürür” dedi.

Paris Haute Couture Haftasına her yıl koleksiyonlarıyla katılan Dilek Hanif, ikisi haute couture olmak üzere yılda dört koleksiyon hazırladığını ve özellikle Osmanlı motiflerinden esinlendiğini söyledi. Jane Fonda, Kim Kardashian, Katy Perry gibi pek çok ünlüyü giydiren Hanif, “Paris’te dünyanın önemli markalarının koleksiyonlarını tanıttığı yerde bir Türk modacı olarak bulunmak gurur verici. Yaz kış mutlaka koleksiyon hazırlıyorum, Paris’te defile yapıyoruz. Koleksiyonlarımın neredeyse yarısı Los Angeles’ta ” dedi.

Sonbahar, Kış sezonu trendleri

Modaseverlerin büyük ilgi gösterdiği söyleşide sonbahar kış trenleri de konuşuldu.  Merak edilen tüm soruları yanıtlayan ve koleksiyonu hakkında bilgi veren ünlü modacı ağırlıklı olarak tarçın, oranj, ekru, hardal tonlarının ve her koleksiyonunda yer verdiği siyah rengin de kullanıldığını söyledi. Aksesuar olarak inciyi tercih ettiği koleksiyonunda etek boylarının uzadığını, daha rahat, bol kesimli ve iri desenlerin hakim olduğunu anlattı.

Moda ve iyi giyinmenin şifreleri hakkında da bilgi veren Hanif, “trendleri takip etmeli ama daha da önemlisi kendimize, bedenimize, tarzımıza uygun olanları seçmeliyiz. Rahat ettiğimiz kıyafetler kadar nerede ne giydiğimiz de önemli” dedi.

7 Aralık’ta Özlem Süer konuk

Her hafta merakla beklenen ve moda tutkunlarını bir araya getiren moda söyleşilerinin diğer konuğu da yine dünyaca ünlü bir isim…  Özlem Süer 7 Aralık’ta Ankaralılarla birlikte olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.