Dilencinin üzerinden 3 bin 390 lira para çıktı

18.05.2017 - 08:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1552+ kez okundu.
 

Dilencinin üzerinden 3 bin 390 lira para çıktı

Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, merhamet sömürüsü yapan dilencilere karşı denetimlerini sıklaştırdı.
Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların merhamet duygularını sömüren dilencilere karşı önlemlerini artırdı. Zabıta ekiplerinin Turgut Özel Bulvarı’nda yaptığı kontrollerde dilencilik yapan A.İ.’nin üzerinden çıkan 3 bin 390 lira para herkesi şaşırttı. Ana cadde ve bulvarlarda, trafik ışıklarında ve cami önlerinde dilencilere yönelik operasyonlarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şikayeti üzerine Turgut Özal Bulvarı’nda uygulama yaptı. Herhangi bir mağduriyeti olmadığı halde, esnaftan ve yolda yürüyen vatandaşlardan para isteyen A.İ.’yi takibe alan zabıta ekipleri, gereken tespitleri yaptıktan sonra şahsı durdurup, üst araması yaptı. Zabıtalar, A.İ.’nin şalvarındaki gizli cepte 3 bin 390 lira 70 kuruş para ele geçirdi. Kabahatler Kanunu’na göre dilencilik yapan şahsa 50 lira para cezası kesen zabıtalar, tutanak düzenleyerek ele geçirilen paraya el koydu. Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların iyi niyetini suiistimal eden, kavşaklarda, caddelerde ve bulvarlarda sürücüleri rahatsız eden ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren dilencilere yönelik operasyonların devam edeceğini belirtip, vatandaşların duygu sömüsürü yapan bu kişilere para vermemesi için uyardı.
Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, merhamet sömürüsü yapan dilencilere karşı denetimlerini sıklaştırdı.

Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların merhamet duygularını sömüren dilencilere karşı önlemlerini artırdı. Zabıta ekiplerinin Turgut Özel Bulvarı’nda yaptığı kontrollerde dilencilik yapan A.İ.’nin üzerinden çıkan 3 bin 390 lira para herkesi şaşırttı.

Ana cadde ve bulvarlarda, trafik ışıklarında ve cami önlerinde dilencilere yönelik operasyonlarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların şikayeti üzerine Turgut Özal Bulvarı’nda uygulama yaptı. Herhangi bir mağduriyeti olmadığı halde, esnaftan ve yolda yürüyen vatandaşlardan para isteyen A.İ.’yi takibe alan zabıta ekipleri, gereken tespitleri yaptıktan sonra şahsı durdurup, üst araması yaptı. Zabıtalar, A.İ.’nin şalvarındaki gizli cepte 3 bin 390 lira 70 kuruş para ele geçirdi. Kabahatler Kanunu’na göre dilencilik yapan şahsa 50 lira para cezası kesen zabıtalar, tutanak düzenleyerek ele geçirilen paraya el koydu.
Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların iyi niyetini suiistimal eden, kavşaklarda, caddelerde ve bulvarlarda sürücüleri rahatsız eden ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren dilencilere yönelik operasyonların devam edeceğini belirtip, vatandaşların duygu sömüsürü yapan bu kişilere para vermemesi için uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.