Diş Hekimi Mert Ekici’den yurtta kalan 75 çocuğa diş taraması

24.04.2019 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2015+ kez okundu.
 

Diş Hekimi Mert Ekici’den yurtta kalan 75 çocuğa diş taraması

  Diş Hekimi Mert Ekici, Adana Valiliği Adana Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan, yaşları 7-12 arası 75 çocuğa diş taraması gerçekleştirdi.   Diş Hekimi Mert Ekici’nin yaratıcısı ve uygulayıcısı olduğu proje etkinliğinde çocuklara diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı, dişlerin çürümesini önlemeye yönelik flor uygulaması gerçekleştirildi. Diş Hekimi Sevim Nergiz, Diş Hekimi Mert Ekici’ye projede destek verdi Projede Biz De Varız Destekleme Derneği ile JCI Adana iş birliği yaptı. Dişlerinde sorun olan çocuklar bulunduğunu, tedavi için ilgili kurumlarla iletişime geçileceğini belirten Diş Hekimi Mert Ekici, insan sağlığının ağızda başladığını belirterek, “Yurtta kalan 75 çocuğumuzun diş taramasını gerçekleştirdik. Dişlerinde sorun olan çocuklarımızın tedavisi için ilgili kurumlarla iletişime geçeceğiz. 21 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi fırsat bilerek, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Ülkemizin geleceği ve sağlıklı nesiller adına böyle bir sosyal sorumluluk projesinin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız tarama faaliyetlerinin ikinci etabıyla, farklı yaş gruplarında ve huzurevinde benzer sosyal sorumluluk etkinlikleriyle ilgili Adana Valiliği ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile temas halindeyiz” dedi. ÇOCUKLAR GÜN BOYU EĞLENDİ Sosyal Sorumluluk Etkinliği kapsamında Gökçeli’nin sponsor olduğu yemek programı ve İyilik İçimizde grubunun yüz boyama faaliyeti ile palyaço gösterileri ve balonla oyuncak yapma etkinlikleri güne renk kattı. Ayrıca DJ müziği ile çocuklar gün boyu dans etti.    

 

Diş Hekimi Mert Ekici, Adana Valiliği Adana Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan, yaşları 7-12 arası 75 çocuğa diş taraması gerçekleştirdi.

 

Diş Hekimi Mert Ekici’nin yaratıcısı ve uygulayıcısı olduğu proje etkinliğinde çocuklara diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı, dişlerin çürümesini önlemeye yönelik flor uygulaması gerçekleştirildi. Diş Hekimi Sevim Nergiz, Diş Hekimi Mert Ekici’ye projede destek verdi

Projede Biz De Varız Destekleme Derneği ile JCI Adana iş birliği yaptı.

Dişlerinde sorun olan çocuklar bulunduğunu, tedavi için ilgili kurumlarla iletişime geçileceğini belirten Diş Hekimi Mert Ekici, insan sağlığının ağızda başladığını belirterek, “Yurtta kalan 75 çocuğumuzun diş taramasını gerçekleştirdik. Dişlerinde sorun olan çocuklarımızın tedavisi için ilgili kurumlarla iletişime geçeceğiz. 21 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi fırsat bilerek, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Ülkemizin geleceği ve sağlıklı nesiller adına böyle bir sosyal sorumluluk projesinin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi planladığımız tarama faaliyetlerinin ikinci etabıyla, farklı yaş gruplarında ve huzurevinde benzer sosyal sorumluluk etkinlikleriyle ilgili Adana Valiliği ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile temas halindeyiz” dedi.

ÇOCUKLAR GÜN BOYU EĞLENDİ

Sosyal Sorumluluk Etkinliği kapsamında Gökçeli’nin sponsor olduğu yemek programı ve İyilik İçimizde grubunun yüz boyama faaliyeti ile palyaço gösterileri ve balonla oyuncak yapma etkinlikleri güne renk kattı. Ayrıca DJ müziği ile çocuklar gün boyu dans etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.