DİSİPLİN VE GÜVENİN ADRESİ: HARWARD COLLEGE

EĞİTİM 26.11.2017 - 14:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3600+ kez okundu.
 

DİSİPLİN VE GÜVENİN ADRESİ: HARWARD COLLEGE

  Adana’da faaliyet gösteren Harward College, 6 yıldan bu yana öğrencilerin her alandaki başarılarını katlamak için uğraşıyor.  Harward College Kurucusu Dilaver Aşçıeli ile eşi Fatma Aşçıeli birlikte hayata geçirdikleri sosyal etkinlik merkezinde, İngilizce’den Almanca’ya, Rusça’dan Arapça’ya, Çince’den Türkçe’ye eğitim veriyor, ayrıca birinci sınıftan 12’nci sınıfa kadar öğrencilerin istek ve yetenekleri doğrultusunda çalışmalar yapıyor.  Harward College kurucularından Fatma Aşçıeli, disiplinli ve güvenilir bir ortam yarattıklarını kaydederek öğrencilerin merkeze gelişinden ayrılmasına kadar sıkı bir takip süreci hazırladıklarını bildirdi. Aşçıeli, her çocuğun kendileri için değerli ve önemli olduğunu, onların başarılarını artırmak için her aşamalarını ise dikkatle izleyip ailelerini bilgilendirdiklerini kaydetti.  “BAŞARILI OLMALARI İÇİN ÇABALIYORUZ” Harward College’de uygulanan modelin öğrencinin başarısını artırmaya yönelik olmasının yanında onların sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan gelişmelerine de fırsat hazırladığını anlatan Fatma Aşçıeli, “Öğrencilerin eksiklerini tespit ederek tüm derslerden birebir özel ders takviyesi yapabiliyoruz. Yabancı dilleri, Avrupa sistemi ile öğrencilere sevdirerek vermenin yanında görsel ve işitsel materyaller de kullanıyoruz. Ayrıca yabancı öğretmenlerle konuşma eğitimleri sağlıyoruz. Harward College’de herşey raporlama sistemi ile yürüyor. Çocuk buraya katıldıktan sonra, ilk aşamasından son aşamasına kadar eğitimin her safhasının raporu oluşturuluyor. Çocuklar, burada kendilerini evinde gibi hissediyor çünkü her yıl gösterilen ilgi bunu açıkça gösteriyor. Başarıyı gören aileler, büyük mutluluk yaşıyor. Öğrencilerin hayatına başarı kattığımıza inanıyoruz, çocukların farkındalıkları da çabucak fark edilebiliyor.” Harward College Kurucusu Fatma Aşçıeli, yeni neslin özellikle dikkat eksikliği ve hiperaktif özelliklerine dikkat çekerek, bu tip öğrencileri bir haftada davranışlarından tespit edebildiklerini söyledi. Aşçıeli, bu öğrencilerin aileleri ile konuşup; eğitim hayatından iş hayatına kadar sorun yaşayabileceklerini belirterek tedaviye de yönlendirdiklerini sözlerine ekledi. Fatma Aşçıeli, eşi Dilaver Aşçıoğlu ile evlendikleri yıl Harward College’yi açtıklarını hatırlatarak, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Eğitimi Almanya’da tamamladıktan sonra ailesiyle Adana’ya döndüklerini anlatan Aşçıeli, üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği’ni bitirdiğini kaydetti. Aşçıeli, İngilizce, Almanca ile Arapça biliyor.   Harward College, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz mahallesi 79159 sokak Umut apartmanında , 6 gün saat 08.00 ile 20.00 arası hizmet veriyor. İsteyenler, 0.322.999 26 82, ile 0.533.162 38 87 nolu telefonlardan ulaşabilir.

 

Adana’da faaliyet gösteren Harward College, 6 yıldan bu yana öğrencilerin her alandaki başarılarını katlamak için uğraşıyor. 
Harward College Kurucusu Dilaver Aşçıeli ile eşi Fatma Aşçıeli birlikte hayata geçirdikleri sosyal etkinlik merkezinde, İngilizce’den Almanca’ya, Rusça’dan Arapça’ya, Çince’den Türkçe’ye eğitim veriyor, ayrıca birinci sınıftan 12’nci sınıfa kadar öğrencilerin istek ve yetenekleri doğrultusunda çalışmalar yapıyor. 
Harward College kurucularından Fatma Aşçıeli, disiplinli ve güvenilir bir ortam yarattıklarını kaydederek öğrencilerin merkeze gelişinden ayrılmasına kadar sıkı bir takip süreci hazırladıklarını bildirdi. Aşçıeli, her çocuğun kendileri için değerli ve önemli olduğunu, onların başarılarını artırmak için her aşamalarını ise dikkatle izleyip ailelerini bilgilendirdiklerini kaydetti. 
“BAŞARILI OLMALARI İÇİN ÇABALIYORUZ”
Harward College’de uygulanan modelin öğrencinin başarısını artırmaya yönelik olmasının yanında onların sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan gelişmelerine de fırsat hazırladığını anlatan Fatma Aşçıeli, “Öğrencilerin eksiklerini tespit ederek tüm derslerden birebir özel ders takviyesi yapabiliyoruz. Yabancı dilleri, Avrupa sistemi ile öğrencilere sevdirerek vermenin yanında görsel ve işitsel materyaller de kullanıyoruz. Ayrıca yabancı öğretmenlerle konuşma eğitimleri sağlıyoruz. Harward College’de herşey raporlama sistemi ile yürüyor. Çocuk buraya katıldıktan sonra, ilk aşamasından son aşamasına kadar eğitimin her safhasının raporu oluşturuluyor. Çocuklar, burada kendilerini evinde gibi hissediyor çünkü her yıl gösterilen ilgi bunu açıkça gösteriyor. Başarıyı gören aileler, büyük mutluluk yaşıyor. Öğrencilerin hayatına başarı kattığımıza inanıyoruz, çocukların farkındalıkları da çabucak fark edilebiliyor.”
Harward College Kurucusu Fatma Aşçıeli, yeni neslin özellikle dikkat eksikliği ve hiperaktif özelliklerine dikkat çekerek, bu tip öğrencileri bir haftada davranışlarından tespit edebildiklerini söyledi. Aşçıeli, bu öğrencilerin aileleri ile konuşup; eğitim hayatından iş hayatına kadar sorun yaşayabileceklerini belirterek tedaviye de yönlendirdiklerini sözlerine ekledi. Fatma Aşçıeli, eşi Dilaver Aşçıoğlu ile evlendikleri yıl Harward College’yi açtıklarını hatırlatarak, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Eğitimi Almanya’da tamamladıktan sonra ailesiyle Adana’ya döndüklerini anlatan Aşçıeli, üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Almanca Öğretmenliği’ni bitirdiğini kaydetti. Aşçıeli, İngilizce, Almanca ile Arapça biliyor.  
Harward College, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz mahallesi 79159 sokak Umut apartmanında , 6 gün saat 08.00 ile 20.00 arası hizmet veriyor. İsteyenler, 0.322.999 26 82, ile 0.533.162 38 87 nolu telefonlardan ulaşabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.