DİVAN AYRICALIĞIYLA ENGİNAR GÜNLERİ BAŞLIYOR

14.04.2018 - 08:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1325+ kez okundu.
 

DİVAN AYRICALIĞIYLA ENGİNAR GÜNLERİ BAŞLIYOR

       Bahar aylarının seçkin ve sağlıklı lezzeti enginar, Divan şeflerinin hazırladığı özel menüyle otel ve restoranlarda damaklarda unutulmayacak tatlar bırakmaya hazırlanıyor. Enginar, nisan ayı boyunca Divan restoranlarında düzenlenen “Enginar Günleri” kapsamında yeniden yorumlanıyor.   Divan, bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti enginar ile hazırladığı farklı ve özel menüsüyle, nisan ayı boyunca lezzet tutkunlarını “Enginar Günleri”ne bekliyor. Özel menü Divan İstanbul, Divan İstanbul City, Divan Suites Istanbul G-Plus, Divan Gaziantep, Divan Bursa, Divan Ankara ve Divan Çorlu otellerinin yanı sıra Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Pub Erenköy ve Divan Pub Ataşehir’de servis edilecek.   “Enginar Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; çam fıstığı ve taze dereotu ile hazırlanan ‘fırınlanmış enginar çorbası’, ‘zeytinyağlı enginar’, parmesan ve limon sirkesi ile zenginleştirilen ‘çiğ enginar salatası’, zeytinyağlı asma yaprağında’ enginar dolması’, çiğ kuşkonmaz, sakız kabağı, salatalık ve limon sirkesi ile servis edilen ‘ızgara enginar ve burrata peyniri’ yer alıyor. Ana yemekler de ise; bebek karides, sarımsak, konkase domates ile hazırlanan ‘enginarlı risotto’, ekşili enginarlı piliç graten, ‘enginarlı kuzu yahnisi’ ve gorgonzola peyniri ve roka ile hazırlanan ‘enginarlı pizza’ sunuluyor. Enginar tutkunları lezzetli ve sağlıklı menüyle baharın tazeliğini ve keyfini çıkartıyor.        

 

 

  

Bahar aylarının seçkin ve sağlıklı lezzeti enginar, Divan şeflerinin hazırladığı özel menüyle otel ve restoranlarda damaklarda unutulmayacak tatlar bırakmaya hazırlanıyor. Enginar, nisan ayı boyunca Divan restoranlarında düzenlenen “Enginar Günleri” kapsamında yeniden yorumlanıyor.

 

Divan, bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti enginar ile hazırladığı farklı ve özel menüsüyle, nisan ayı boyunca lezzet tutkunlarını “Enginar Günleri”ne bekliyor. Özel menü Divan İstanbul, Divan İstanbul City, Divan Suites Istanbul G-Plus, Divan Gaziantep, Divan Bursa, Divan Ankara ve Divan Çorlu otellerinin yanı sıra Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Pub Erenköy ve Divan Pub Ataşehir’de servis edilecek.

 

“Enginar Günleri” menüsünün başlangıçlar bölümünde; çam fıstığı ve taze dereotu ile hazırlanan ‘fırınlanmış enginar çorbası’, ‘zeytinyağlı enginar’, parmesan ve limon sirkesi ile zenginleştirilen ‘çiğ enginar salatası’, zeytinyağlı asma yaprağında’ enginar dolması’, çiğ kuşkonmaz, sakız kabağı, salatalık ve limon sirkesi ile servis edilen ‘ızgara enginar ve burrata peyniri’ yer alıyor. Ana yemekler de ise; bebek karides, sarımsak, konkase domates ile hazırlanan ‘enginarlı risotto’, ekşili enginarlı piliç graten, ‘enginarlı kuzu yahnisi’ ve gorgonzola peyniri ve roka ile hazırlanan ‘enginarlı pizza’ sunuluyor. Enginar tutkunları lezzetli ve sağlıklı menüyle baharın tazeliğini ve keyfini çıkartıyor.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.