DKM 1. Kitap Fuarı sürüyor

GÜNDEM 25.11.2019 - 16:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1529+ kez okundu.
 

DKM 1. Kitap Fuarı sürüyor

  Dörtler Kültür Merkezi’nce (DKM) düzenlenen 1. Kitap Fuarı sürüyor. 1 Aralık Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda Adanalı yazarlar kitaplarını imzalıyor. DKM Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, gösterilen ilgiden mutlu olduklarını belirterek kitap fuarına gelenlere teşekkür etti. Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki fuarın açılışı siyasetle iş dünyasını da bir araya getirdi. Açılışa CHP Adana milletvekili Ayhan Barut, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, işadamları Osman Göktekin ile İbrahim Şirin de katıldı. DKM Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, fuara destek olup katılanlara teşekkür plaketi verdi. Fuarda, özellikle öğrencilere yönelik kitaplar uygun ve indirimli fiyatlarla satılıyor. Adanalı yazarlar da fuarda kitaplarını imzalayıp okuyucularıyla bir araya geldi.

 

Dörtler Kültür Merkezi’nce (DKM) düzenlenen 1. Kitap Fuarı sürüyor. 1 Aralık Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda Adanalı yazarlar kitaplarını imzalıyor. DKM Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, gösterilen ilgiden mutlu olduklarını belirterek kitap fuarına gelenlere teşekkür etti.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki fuarın açılışı siyasetle iş dünyasını da bir araya getirdi. Açılışa CHP Adana milletvekili Ayhan Barut, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nihat Sözütek, işadamları Osman Göktekin ile İbrahim Şirin de katıldı.

DKM Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Karataş, fuara destek olup katılanlara teşekkür plaketi verdi. Fuarda, özellikle öğrencilere yönelik kitaplar uygun ve indirimli fiyatlarla satılıyor. Adanalı yazarlar da fuarda kitaplarını imzalayıp okuyucularıyla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.