DOĞRU: İHANETİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ!

SİYASET 13.07.2018 - 10:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1331+ kez okundu.
 

DOĞRU: İHANETİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ!

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru 15 Temmuz hain darbe girişimi ve büyük destanın 2. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Doğru, mesajında "Hain darbe girişimine karşı aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi yeni bir destan yazdı. Milletimiz, 15 Temmuz'da tüm dünyaya tarihin Türkiyesiz yazılamayacağını bir kez daha gösterdi. O gece Liderimiz, Cumhurbaşkanımız,Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  talimatıyla meydanlara akın eden aziz milletimiz meydanı darbecilere bırakmamış, tarihi bir duruş sergilemiştir. Milletimiz, tanka, tüfeğe, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı hainlere bırakmamıştır. Dik duruşlarıyla memleketine ve geleceğine sahip çıkan milletimiz, 15 Temmuz gecesinde sayısız kahramanlık destanları yazmıştır. Kadını erkeği, yaşlısı genci ile bütün vatandaşlarımız dil, din, ırk, siyasi görüş farkı gözetmeksizin darbeciler karşısında tek vücut olmuştur." dedi… 15 Temmuz gecesi cesaretini şahitsiz gösteren kahramanların olduğuna dikkat çeken Doğru, milletine ve devletine bağlı nice isimsiz kahramanın, hainlere karşı hayatlarını ortaya koyarak bu vatanın sahipsiz olmadığını kanıtladı. İhaneti asla unutmayacak, unutturmayacağız. Bu vesile ile şehitlerimize rahmet ve minnetle anıyor, hain terör örgütünü lanetliyorum” şeklinde konuştu.  

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru 15 Temmuz hain darbe girişimi ve büyük destanın 2. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Doğru, mesajında "Hain darbe girişimine karşı aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi yeni bir destan yazdı. Milletimiz, 15 Temmuz'da tüm dünyaya tarihin Türkiyesiz yazılamayacağını bir kez daha gösterdi.

O gece Liderimiz, Cumhurbaşkanımız,Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  talimatıyla meydanlara akın eden aziz milletimiz meydanı darbecilere bırakmamış, tarihi bir duruş sergilemiştir. Milletimiz, tanka, tüfeğe, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı hainlere bırakmamıştır. Dik duruşlarıyla memleketine ve geleceğine sahip çıkan milletimiz, 15 Temmuz gecesinde sayısız kahramanlık destanları yazmıştır. Kadını erkeği, yaşlısı genci ile bütün vatandaşlarımız dil, din, ırk, siyasi görüş farkı gözetmeksizin darbeciler karşısında tek vücut olmuştur." dedi…

15 Temmuz gecesi cesaretini şahitsiz gösteren kahramanların olduğuna dikkat çeken Doğru, milletine ve devletine bağlı nice isimsiz kahramanın, hainlere karşı hayatlarını ortaya koyarak bu vatanın sahipsiz olmadığını kanıtladı. İhaneti asla unutmayacak, unutturmayacağız. Bu vesile ile şehitlerimize rahmet ve minnetle anıyor, hain terör örgütünü lanetliyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.