DOĞRU: TÜRKİYE’YE GÜVENİYORUZ

SİYASET 09.08.2020 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1591+ kez okundu.
 

DOĞRU: TÜRKİYE’YE GÜVENİYORUZ

  AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Türkiye gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. "TÜRKİYE OYUNLARI BOZMUŞTUR" Türkiye'nin ilerleyişinden rahatsız olan kimi çevrelerin ekonomi ve döviz üzerinden Türkiye'yi yıpratma çabası içerisinde olduğunu ifade eden Doğru, şöyle konuştu: "“Türkiye’yi geçmişteki gibi okyanus ötesinden yapılan tek bir hamleyle alt edeceğini zanneden zihniyeti güneş görmemiş faiz lobileri bugün yaptıkları tüm ayak oyunlarına rağmen sarsılmayan Yeni Türkiye’ye gıpta ile bakmaktadırlar. Devletimiz ulusal ve uluslararası alanda dünyayı tekelinde bulundurduğunu zannedenlere adeta ders vermektedir. Ortadoğu’yu arka bahçeleri olarak görme gafletine düşenler, Türkiye’nin şahlanışı ve bölgede artık oyun kurucu bir aktör olarak ortaya çıkışı karşısında telaşlanmışlardır. Sürekli hedefte olan bu bölge; karanlık planlara, maşa olarak kullanılan terör örgütlerinin mezhepsel ve etnik çatışmalarla gerçekleştirdiği vahşi katliamlara ev sahipliği yapmıştır. Bölgede yalnızca adaletin sağlanması hedefiyle ilerleyen Türkiye tüm oyunları bozmuştur. İslâm’a kızıl bir kaftan giydirmeye çalışanlar Türkiye’nin kudretiyle adeta geri vites yapmıştır. Hâl böyleyken Türkiye’nin hedefte olması doğaldır.  Türkiye’nin ilerleyişinden rahatsız olan bazı grupların edep sınırlarını aşan açıklamalarını görüyoruz. Türkiye’nin ilerleyişini dövizle veya dış müdahalelerle engelleyeceklerini zannedenler büyük bir hezeyan içindedirler. Döviz üzerinden yaratılan suni gündem ve bu gündeme tutulan çanak ilerleyişimizden rahatsız olanların beyhude çabalarından başka bir şey değildir. Türkiye’nin uluslararası arenada kazandığı prestij ve tahkim ettiği güç elbette içeride Türkiye aleyhinde çalışanları mutlu etmeyecektir. Bizim bu yapılarla uğraşarak boşa harcayacak zamanımız yoktur. Tüm enerjimizi ve zamanımızı milletimize adamış durumdayız, milletimiz ile omuz omuza verdik ve Büyük Türkiye için ilerliyoruz. O sebeple ciddiyetten uzak, içinde gerçeklerin yer bulmadığı, siyasi ahlaktan nasip almamış provakasyonları Aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz. Son olarak şunu ifade etmekte fayda görüyorum; tarımın, sanayinin, yatırımın ve üretimin çarkları hız kesmeden dönüyor, Türkiye büyüyor. Biz Türkiye’ye güveniyoruz.”

 

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Türkiye gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKİYE OYUNLARI BOZMUŞTUR"

Türkiye'nin ilerleyişinden rahatsız olan kimi çevrelerin ekonomi ve döviz üzerinden Türkiye'yi yıpratma çabası içerisinde olduğunu ifade eden Doğru, şöyle konuştu: "“Türkiye’yi geçmişteki gibi okyanus ötesinden yapılan tek bir hamleyle alt edeceğini zanneden zihniyeti güneş görmemiş faiz lobileri bugün yaptıkları tüm ayak oyunlarına rağmen sarsılmayan Yeni Türkiye’ye gıpta ile bakmaktadırlar. Devletimiz ulusal ve uluslararası alanda dünyayı tekelinde bulundurduğunu zannedenlere adeta ders vermektedir. Ortadoğu’yu arka bahçeleri olarak görme gafletine düşenler, Türkiye’nin şahlanışı ve bölgede artık oyun kurucu bir aktör olarak ortaya çıkışı karşısında telaşlanmışlardır. Sürekli hedefte olan bu bölge; karanlık planlara, maşa olarak kullanılan terör örgütlerinin mezhepsel ve etnik çatışmalarla gerçekleştirdiği vahşi katliamlara ev sahipliği yapmıştır. Bölgede yalnızca adaletin sağlanması hedefiyle ilerleyen Türkiye tüm oyunları bozmuştur. İslâm’a kızıl bir kaftan giydirmeye çalışanlar Türkiye’nin kudretiyle adeta geri vites yapmıştır. Hâl böyleyken Türkiye’nin hedefte olması doğaldır.

 Türkiye’nin ilerleyişinden rahatsız olan bazı grupların edep sınırlarını aşan açıklamalarını görüyoruz. Türkiye’nin ilerleyişini dövizle veya dış müdahalelerle engelleyeceklerini zannedenler büyük bir hezeyan içindedirler. Döviz üzerinden yaratılan suni gündem ve bu gündeme tutulan çanak ilerleyişimizden rahatsız olanların beyhude çabalarından başka bir şey değildir. Türkiye’nin uluslararası arenada kazandığı prestij ve tahkim ettiği güç elbette içeride Türkiye aleyhinde çalışanları mutlu etmeyecektir. Bizim bu yapılarla uğraşarak boşa harcayacak zamanımız yoktur. Tüm enerjimizi ve zamanımızı milletimize adamış durumdayız, milletimiz ile omuz omuza verdik ve Büyük Türkiye için ilerliyoruz. O sebeple ciddiyetten uzak, içinde gerçeklerin yer bulmadığı, siyasi ahlaktan nasip almamış provakasyonları Aziz milletimizin takdirine bırakıyoruz. Son olarak şunu ifade etmekte fayda görüyorum; tarımın, sanayinin, yatırımın ve üretimin çarkları hız kesmeden dönüyor, Türkiye büyüyor. Biz Türkiye’ye güveniyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.