DOĞRULUK KAFTANINI VALİ ELBAN GİYDİRDİ!

GÜNDEM 14.09.2020 - 16:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1345+ kez okundu.
 

DOĞRULUK KAFTANINI VALİ ELBAN GİYDİRDİ!

Adana’da bu yılın Ahisi seçilen Ersin Özkutbay'a Ahilik kaftanını Vali Süleyman Elban ile Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger giydirdi.
Bu yıl 33'üncüsü gerçekleştirilen Ahilik Haftası etkinlikleri, Atatürk Parkı'nda Atatürk anıta çelenk sunma töreniyle başladı. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger ve tertip komitesi Adana Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret ederek, Ahilik Haftası ile ilgili bilgi verdi. Vali Elban, daha sonra Adana ESOB’taki törene katıldı. Elban, esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğuna işaret ederek, "Esnaf teşkilatı bizim de toplum olarak en önemli mayamız ve harcımızdır. Ahilik haftası içerisinde esnafın sorunlarını konuşacağız ve çözümler üretmeye çalışacağız” dedi. Elban, esnafın istihdam açısından da toplumumun önemli bir yükünü aldığını bildirdi. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger ise, Vali Elban'a esnaf ve sanatkara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek pandemi sürecini atlattıktan sonra daha coşkulu Ahilik kutlamaları yapmayı temenni etti.  2020 Yılı Adana Ahisi seçilen Ersin Özkutbay'a Ahilik Kaftanı Adana Valisi Süleyman Elban tarafından giydirildi. Elban, ilin kalfası seçilen Orçun Alıç ile çırağı seçilen Gizem Etuğ’a plaket ve ödüllerini verdi. Ayrıca, uzun yıllardır özveri ile sürdürdüğü mesleğine büyük emek veren mahrukatçı esnafı Mahmut Durna’ya da onur plaketi verildi. Daha sonra katılanlara Ahi Pilavı ve aşure dağıtıldı.
Adana’da bu yılın Ahisi seçilen Ersin Özkutbay'a Ahilik kaftanını Vali Süleyman Elban ile Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger giydirdi.

Bu yıl 33'üncüsü gerçekleştirilen Ahilik Haftası etkinlikleri, Atatürk Parkı'nda Atatürk anıta çelenk sunma töreniyle başladı. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger ve tertip komitesi Adana Valisi Süleyman Elban'ı ziyaret ederek, Ahilik Haftası ile ilgili bilgi verdi.

Vali Elban, daha sonra Adana ESOB’taki törene katıldı. Elban, esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğuna işaret ederek, "Esnaf teşkilatı bizim de toplum olarak en önemli mayamız ve harcımızdır. Ahilik haftası içerisinde esnafın sorunlarını konuşacağız ve çözümler üretmeye çalışacağız” dedi. Elban, esnafın istihdam açısından da toplumumun önemli bir yükünü aldığını bildirdi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger ise, Vali Elban'a esnaf ve sanatkara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek pandemi sürecini atlattıktan sonra daha coşkulu Ahilik kutlamaları yapmayı temenni etti. 

2020 Yılı Adana Ahisi seçilen Ersin Özkutbay'a Ahilik Kaftanı Adana Valisi Süleyman Elban tarafından giydirildi. Elban, ilin kalfası seçilen Orçun Alıç ile çırağı seçilen Gizem Etuğ’a plaket ve ödüllerini verdi.

Ayrıca, uzun yıllardır özveri ile sürdürdüğü mesleğine büyük emek veren mahrukatçı esnafı Mahmut Durna’ya da onur plaketi verildi. Daha sonra katılanlara Ahi Pilavı ve aşure dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.