Doğtaş Calliera ile evlerde sanatsal şıklık

03.03.2018 - 07:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1634+ kez okundu.
 

Doğtaş Calliera ile evlerde sanatsal şıklık

    Doğtaş’ın yeni koleksiyonları içinde yer alan Calliera salon takımı, konforu sanatsal bir şıklıkla buluşturuyor. Dekorasyon dünyasında yükselen trend, eskiyi hatırlatan çizgilere sahip mobilyaları modern renklerle bugüne uyarlamak. Doğtaş Calliera’nın hikayesi de bu anlayışla ortaya çıkarak, yüksek dozda konforun sanatsal bir şıklıkla buluşması üzerine ortaya çıktı. Calliera’nın stil kimliği eskinin kıymetini anlamamızı sağlarken aynı zamanda bizi nostaljik bir modernizmle tanıştırıyor. Calliera, vintage görünümlü parçalarını yeni dünya renkleriyle buluşturarak ev dekorasyonuna yeni bir perspektif katıyor. Doğtaş’ın yepyeni koleksiyonu, yalın hatları, geniş tasarımlı kolçak uygulaması ve minderlerindeki dikiş detayları minimal estetiğin detaylarda gizli olduğunun kanıtı niteliğinde. Calliera’nın hareketli sırt mekanizması sayesinde dilediğiniz zaman geniş oturumun keyfini çıkarabilir veya misafirlerinizi yatılı olarak ağırlayabilirsiniz. Calliera’nın ceviz ve ekru alternatifli yüksek ahşap ayakları hem klasik hem de modern görünümü yakalıyor. Calliera, üçlü yataklı koltuk ve berjerleri ile yaşam alanınıza güzel bir dokunuş sağlıyor. Mükemmel bir geri dönüş yapan retro tarzda mobilyalarla evinizi, yumuşacık dokularla kendinizi şımartabilirsiniz. Calliera’nın stilindeki yeni bir kimliğe bürünme imajı, tam da bu iki amaca hizmet ediyor. Calliera koltuk takımını tüm Doğtaş mağazalarında bulabilirsiniz.  

 

 

Doğtaş’ın yeni koleksiyonları içinde yer alan Calliera salon takımı, konforu sanatsal bir şıklıkla buluşturuyor.

Dekorasyon dünyasında yükselen trend, eskiyi hatırlatan çizgilere sahip mobilyaları modern renklerle bugüne uyarlamak. Doğtaş Calliera’nın hikayesi de bu anlayışla ortaya çıkarak, yüksek dozda konforun sanatsal bir şıklıkla buluşması üzerine ortaya çıktı.

Calliera’nın stil kimliği eskinin kıymetini anlamamızı sağlarken aynı zamanda bizi nostaljik bir modernizmle tanıştırıyor. Calliera, vintage görünümlü parçalarını yeni dünya renkleriyle buluşturarak ev dekorasyonuna yeni bir perspektif katıyor. Doğtaş’ın yepyeni koleksiyonu, yalın hatları, geniş tasarımlı kolçak uygulaması ve minderlerindeki dikiş detayları minimal estetiğin detaylarda gizli olduğunun kanıtı niteliğinde. Calliera’nın hareketli sırt mekanizması sayesinde dilediğiniz zaman geniş oturumun keyfini çıkarabilir veya misafirlerinizi yatılı olarak ağırlayabilirsiniz.

Calliera’nın ceviz ve ekru alternatifli yüksek ahşap ayakları hem klasik hem de modern görünümü yakalıyor. Calliera, üçlü yataklı koltuk ve berjerleri ile yaşam alanınıza güzel bir dokunuş sağlıyor.

Mükemmel bir geri dönüş yapan retro tarzda mobilyalarla evinizi, yumuşacık dokularla kendinizi şımartabilirsiniz. Calliera’nın stilindeki yeni bir kimliğe bürünme imajı, tam da bu iki amaca hizmet ediyor. Calliera koltuk takımını tüm Doğtaş mağazalarında bulabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.