Doğum gününü sergi açarak kutladı

11.04.2017 - 12:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1944+ kez okundu.
 

Doğum gününü sergi açarak kutladı

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Sanat Galerisi direktörü ve okulun Görsel Sanatlar Bölüm Başkanı Nini Önözden, 10 Nisan’daki doğum gününde 7. Kişisel resim sergisini açarak çifte sevinç yaşadı. Ayrıca Mersin Opera ve Bale Sanatçılarından müzisyen Melih Demirkol, Türkiye’de ilk olarak resimlere bakarak doğaçlama müzik yaptı.    Karışık konulu eserlerinden oluşan sergisinin 10 Mayıs’a kadar Gündoğdu Art Galeride gezilebileceğini söyleyen sanatçı, kendisi için anlamlı bir günde sergi açmanın sevincini yaşadığını söyledi. Nini Önözden, doğum gününü kutlamak isteyen sevenlerinin kendisine en güzel hediyeyi vermek için sergisini gezmelerini isteyerek, “Tüm öğretmen arkadaşlarım, sanatçı dostlarım, yöneticilerim ve öğrencilerim beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadılar hepsine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.      

Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Sanat Galerisi direktörü ve okulun Görsel Sanatlar Bölüm Başkanı Nini Önözden, 10 Nisan’daki doğum gününde 7. Kişisel resim sergisini açarak çifte sevinç yaşadı. Ayrıca Mersin Opera ve Bale Sanatçılarından müzisyen Melih Demirkol, Türkiye’de ilk olarak resimlere bakarak doğaçlama müzik yaptı.   

Karışık konulu eserlerinden oluşan sergisinin 10 Mayıs’a kadar Gündoğdu Art Galeride gezilebileceğini söyleyen sanatçı, kendisi için anlamlı bir günde sergi açmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Nini Önözden, doğum gününü kutlamak isteyen sevenlerinin kendisine en güzel hediyeyi vermek için sergisini gezmelerini isteyerek, “Tüm öğretmen arkadaşlarım, sanatçı dostlarım, yöneticilerim ve öğrencilerim beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadılar hepsine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.