Doğum Sonrası Depresyon Yaşayan Kadının Pozu Fenomen Oldu

DÜNYA 17.01.2017 - 10:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1348+ kez okundu.
 

Doğum Sonrası Depresyon Yaşayan Kadının Pozu Fenomen Oldu

İki çocuk annesi kadının, Instagram'dan paylaştığı doğum sonrası karnının halini gösteren fotoğraf fenomen oldu.
Amerika'nın Florida eyaletinin Fort Lauderdale ilçesinde yaşayan Alexandra Kilmurray, ikinci çocuğunun doğumundan sonra kırışıklar içindeki karnını ve bebeğini gösteren bir fotoğraf paylaştı. TECRÜBELERİNİ DİĞER ANNE ADAYLARIYLA PAYLAŞACAK Genç kadın, anne olmanın ağır bir bedeli olmasına rağmen buna değdiğini belirten ifadeler kullandı. Alexandra, aynaya baktığında ağlamamayı başarmasının 18 ayı bulduğunu söyledi. Genç anne, uzun ve zorlu bir doğum sonrası dönem geçirdiğini, bu süreçte sıkıntılar karşısında edindiği tecrübeleri diğer anne adaylarıyla paylaşmak istediğini dile getirdi. BU POZU ÇEKMEK 18 AYIMI ALDI"   Instagram paylaşımında, anne olmanın karanlık yönlerinin de olabileceği gerçeğini anlamanın önemini belirten Alexandra, "Biliyorum, birçok insan neden bu kadın bu fotoğrafı paylaştı diye düşünecek fakat bu pozu çekmek benim 18 ayımı aldı. Aynaya baktığımda ağlamamak 18 ayımı aldı. 18 ayın sonunda kendimi tekrar güzel hissettim. "BANA GERÇEKTEN HARİKA HİSSETTİRDİ" Hiç kimse sizi anneliğin ve hamileliğin karanlık tarafı hakkında uyarmıyor. Anne olduktan sonra fiziksel ve düşünce yapısı olarak ne kadar değişebileceğiniz konusunda kimse size ipucu vermiyor. Benim için uzun ve zorlu bir doğum sonrası süreci oldu. İlk oğlumun doğumundan sonraki 18 ay boyunca ve 5 ayda ikinci oğlumun doğumundan sonra, en nihayetinde ışığı görebilecekmişim gibi sandım ve bu bana gerçekten harika hissettirdi." ifadelerini satırlara döktü.
İki çocuk annesi kadının, Instagram'dan paylaştığı doğum sonrası karnının halini gösteren fotoğraf fenomen oldu.

Amerika'nın Florida eyaletinin Fort Lauderdale ilçesinde yaşayan Alexandra Kilmurray, ikinci çocuğunun doğumundan sonra kırışıklar içindeki karnını ve bebeğini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

TECRÜBELERİNİ DİĞER ANNE ADAYLARIYLA PAYLAŞACAK

Genç kadın, anne olmanın ağır bir bedeli olmasına rağmen buna değdiğini belirten ifadeler kullandı. Alexandra, aynaya baktığında ağlamamayı başarmasının 18 ayı bulduğunu söyledi. Genç anne, uzun ve zorlu bir doğum sonrası dönem geçirdiğini, bu süreçte sıkıntılar karşısında edindiği tecrübeleri diğer anne adaylarıyla paylaşmak istediğini dile getirdi.

BU POZU ÇEKMEK 18 AYIMI ALDI"

 

Instagram paylaşımında, anne olmanın karanlık yönlerinin de olabileceği gerçeğini anlamanın önemini belirten Alexandra, "Biliyorum, birçok insan neden bu kadın bu fotoğrafı paylaştı diye düşünecek fakat bu pozu çekmek benim 18 ayımı aldı. Aynaya baktığımda ağlamamak 18 ayımı aldı. 18 ayın sonunda kendimi tekrar güzel hissettim.

"BANA GERÇEKTEN HARİKA HİSSETTİRDİ"

Hiç kimse sizi anneliğin ve hamileliğin karanlık tarafı hakkında uyarmıyor. Anne olduktan sonra fiziksel ve düşünce yapısı olarak ne kadar değişebileceğiniz konusunda kimse size ipucu vermiyor. Benim için uzun ve zorlu bir doğum sonrası süreci oldu. İlk oğlumun doğumundan sonraki 18 ay boyunca ve 5 ayda ikinci oğlumun doğumundan sonra, en nihayetinde ışığı görebilecekmişim gibi sandım ve bu bana gerçekten harika hissettirdi." ifadelerini satırlara döktü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.