Dokunmatik ekranlı ve kameralı yeni nesil lazermetre

10.10.2017 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1408+ kez okundu.
 

Dokunmatik ekranlı ve kameralı yeni nesil lazermetre

    İnşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunan Hilti, yeni Lazermetre ürününü sektör profesyonelleriyle buluşturuyor. Markanın 2017 yılında satışa sunduğu yeni nesil Hilti PD-CS Lazermetre, dokunmatik ekranı sayesinde kolay bir kullanıcı deneyimi sunarken, ön ve arka kameralarıyla ölçme cihazlarında yeni bir sayfa açıyor. Pratik tasarımı ile dikkat çeken Hilti PD-CS Lazermetre, metraj alma ve teklif oluşturma işlerinin süresini önemli ölçüde kısaltıyor.   Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle fark yaratan inovatif marka Hilti, Ar-Ge temelli kaliteli çözümleriyle inşaat ve el aletleri sektörüne katma değer sağlamaya devam ediyor. Hilti’nin 2017 ürün gamında yer alan yeni ürünü PD-CS Lazermetre, benzersiz dokunmatik ekranının yanı sıra ön ve arka kameralarıyla ölçme cihazlarında yeni bir sayfa açıyor.   Hilti PD-CS Lazermetre’nin kameralı ölçüm özelliği, bir yapının sadece uzaklığını kamera ile ölçtükten sonra cephe alanını, cephedeki pencerelerin alanlarını ve bina yüksekliğini lazermetre üzerinden ölçme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda bu ölçüler ürünün dokunmatik ekranı sayesinde çekilen fotoğraf üzerine not alınıp, ister maille ister dropbox ile paylaşılabiliyor. Android işletim sistemine sahip olan Hilti PD-CS Lazermetre’ye mail adresi, dropbox ve farklı ölçüm uygulamaları kolaylıkla yüklenebiliyor.   Pratik tasarımı ile farklılaşan bu yeni nesil lazermetre, daha önce bir gün ayrılan metraj alma ve teklif oluşturma işlerinin çok daha kısa sürede tamamlanmasına imkan tanıyor. Hilti PD-CS Lazermetre’ye Hilti mağazalarından veya hilti.com.tr internet adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

İnşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunan Hilti, yeni Lazermetre ürününü sektör profesyonelleriyle buluşturuyor. Markanın 2017 yılında satışa sunduğu yeni nesil Hilti PD-CS Lazermetre, dokunmatik ekranı sayesinde kolay bir kullanıcı deneyimi sunarken, ön ve arka kameralarıyla ölçme cihazlarında yeni bir sayfa açıyor. Pratik tasarımı ile dikkat çeken Hilti PD-CS Lazermetre, metraj alma ve teklif oluşturma işlerinin süresini önemli ölçüde kısaltıyor.

 

Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle fark yaratan inovatif marka Hilti, Ar-Ge temelli kaliteli çözümleriyle inşaat ve el aletleri sektörüne katma değer sağlamaya devam ediyor. Hilti’nin 2017 ürün gamında yer alan yeni ürünü PD-CS Lazermetre, benzersiz dokunmatik ekranının yanı sıra ön ve arka kameralarıyla ölçme cihazlarında yeni bir sayfa açıyor.

 

Hilti PD-CS Lazermetre’nin kameralı ölçüm özelliği, bir yapının sadece uzaklığını kamera ile ölçtükten sonra cephe alanını, cephedeki pencerelerin alanlarını ve bina yüksekliğini lazermetre üzerinden ölçme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda bu ölçüler ürünün dokunmatik ekranı sayesinde çekilen fotoğraf üzerine not alınıp, ister maille ister dropbox ile paylaşılabiliyor. Android işletim sistemine sahip olan Hilti PD-CS Lazermetre’ye mail adresi, dropbox ve farklı ölçüm uygulamaları kolaylıkla yüklenebiliyor.

 

Pratik tasarımı ile farklılaşan bu yeni nesil lazermetre, daha önce bir gün ayrılan metraj alma ve teklif oluşturma işlerinin çok daha kısa sürede tamamlanmasına imkan tanıyor. Hilti PD-CS Lazermetre’ye Hilti mağazalarından veya hilti.com.tr internet adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.