DOLANDIRICILARIN KURBANI OLMAYIN!

18.08.2018 - 17:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1289+ kez okundu.
 

DOLANDIRICILARIN KURBANI OLMAYIN!

Adana’da polis, yaklaşan Kurban Bayramını fırsat bilen dolandırıcıların, hayvan pazarlarındaki sahtecilik olaylarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.
SAHTE PARAYA DİKKAT! Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı Emniyet Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan broşürleri Yüreğir, Çukurova ve Seyhan ilçelerindeki cami çıkışında dağıtarak vatandaşları bu konuda ikaz etti. Ekipler, ayrıca Kurbanlık hayvan satışlarının yapıldığı Yüreğir, Çukurova ve Seyhan ilçelerindeki küçük ve büyükbaş hayvan satış alanlarında satıcılar ve vatandaşları yankesicilik, dolandırıcılık, ikamet ve oto hırsızlıkları ile parada sahtecilikle ilgili bilgilendirdi.
Adana’da polis, yaklaşan Kurban Bayramını fırsat bilen dolandırıcıların, hayvan pazarlarındaki sahtecilik olaylarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

SAHTE PARAYA DİKKAT!

Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı Emniyet Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan broşürleri Yüreğir, Çukurova ve Seyhan ilçelerindeki cami çıkışında dağıtarak vatandaşları bu konuda ikaz etti. Ekipler, ayrıca Kurbanlık hayvan satışlarının yapıldığı Yüreğir, Çukurova ve Seyhan ilçelerindeki küçük ve büyükbaş hayvan satış alanlarında satıcılar ve vatandaşları yankesicilik, dolandırıcılık, ikamet ve oto hırsızlıkları ile parada sahtecilikle ilgili bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.