Dolandırıcılara dikkat!

GÜNDEM 16.05.2019 - 17:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2439+ kez okundu.
 

Dolandırıcılara dikkat!

  Daha önce vatandaşları çeşitli yöntemlerle defalarca dolandıranlar yeni yöntemlerle bir kez daha iş başındalar.  EKREM İMAMOĞLU ADINA YARDIM İSTİYORLAR 0212 975 27 31 numaralı telefondan arayıp vatandaştan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamamoğlu adına para isteyen bir şebeke ortaya çıktı. 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimi önesinde  ortaya çıkan telefon dolandırıcılarına kanmayın.  MHP’LI ÇAY DA UYARDI MHP’li Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da ilçede yaşayanları karşı uyardı. Mustafa Çay,“0552 4884625 nolu telefondan bazı dostlarımızı arayıp ‘Pozantı Belediyesi olarak 54 tane yetim öksüz var yardım talebinde bulunuyoruz’ şeklinde aramalar olmuş ve adımız kullanılmıştır. Bu ve benzeri aramalara itibar edilmemesi ve tarafımıza bilgi verilmesi rica olunur” dedi.

 


Daha önce vatandaşları çeşitli yöntemlerle defalarca dolandıranlar yeni yöntemlerle bir kez daha iş başındalar. 

EKREM İMAMOĞLU ADINA YARDIM İSTİYORLAR
0212 975 27 31 numaralı telefondan arayıp vatandaştan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamamoğlu adına para isteyen bir şebeke ortaya çıktı. 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimi önesinde  ortaya çıkan telefon dolandırıcılarına kanmayın. 
MHP’LI ÇAY DA UYARDI
MHP’li Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da ilçede yaşayanları karşı uyardı. Mustafa Çay,“0552 4884625 nolu telefondan bazı dostlarımızı arayıp ‘Pozantı Belediyesi olarak 54 tane yetim öksüz var yardım talebinde bulunuyoruz’ şeklinde aramalar olmuş ve adımız kullanılmıştır. Bu ve benzeri aramalara itibar edilmemesi ve tarafımıza bilgi verilmesi rica olunur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.