Donan göle saplanan kuğular kurtarıldı

DÜNYA 13.01.2017 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1158+ kez okundu.
 

Donan göle saplanan kuğular kurtarıldı

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'ndan (EMERCOM) bir ekip Kırım'da soğuk havanın etkisiyle donan Sasık Sivaş Gölü'nde saplanan kuğuları kurtardı.
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'ndan (EMERCOM) bir ekip Kırım'da soğuk havanın etkisiyle donan Sasık Sivaş Gölü'nde saplanan kuğuları kurtardı.Kırım'daki Sasık Sivaş Gölü'ndeki kuğular şiddetli soğuğun etkisiyle donan suların içinde saplı kaldı. Olay sosyal medyada paylaşılırken, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı duruma müdahalede bulundu. RİA Novosti'ye konuşan bir bakanlık yetkilisi "Dalgıçlar buzu kırarak kuğuları saplandıkları yerden kurtardı. Durumu iyi olanlar gölün orta kısımlarına bırakılırken, hasta olanlar tedavi için veterinere götürüldü" dedi.
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'ndan (EMERCOM) bir ekip Kırım'da soğuk havanın etkisiyle donan Sasık Sivaş Gölü'nde saplanan kuğuları kurtardı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'ndan (EMERCOM) bir ekip Kırım'da soğuk havanın etkisiyle donan Sasık Sivaş Gölü'nde saplanan kuğuları kurtardı.Kırım'daki Sasık Sivaş Gölü'ndeki kuğular şiddetli soğuğun etkisiyle donan suların içinde saplı kaldı. Olay sosyal medyada paylaşılırken, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı duruma müdahalede bulundu.

RİA Novosti'ye konuşan bir bakanlık yetkilisi "Dalgıçlar buzu kırarak kuğuları saplandıkları yerden kurtardı. Durumu iyi olanlar gölün orta kısımlarına bırakılırken, hasta olanlar tedavi için veterinere götürüldü" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.