Dört dörtlük konfor, maksimum rahatlık Doğtaş Pearl Serisi rakipsiz!

03.03.2018 - 07:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3485+ kez okundu.
 

Dört dörtlük konfor, maksimum rahatlık Doğtaş Pearl Serisi rakipsiz!

    Pearl koltuk takımı; çarpıcı, asi ve orijinal. Ona sahip olduktan sonra, salonunuz için düşünmeniz gereken çok fazla detay kalmayacak.   Tekli, ikili, üçlü ve dörtlü koltuklarla dev puf, geniş alanlarda harikalar yaratıyor. Pearl salon takımında yer alan ve ender bulunan dörtlü koltuk, geniş oturum alanı sayesinde yatak olarak kullanıma imkân tanıyor.   Sofistike lavanta tonları hem trend; hem de seriye renk katıyor. Rengin yarattığı narin efekt, soğuk griyi dengeler nitelikte. Ustaca gizlenmiş ayakları, koltukların blok görünümüne katkıda bulunuyor. İşlevsellik ve aritmetik, mimari formlarda buluşuyor.      

 

 

Pearl koltuk takımı; çarpıcı, asi ve orijinal. Ona sahip olduktan sonra, salonunuz için düşünmeniz gereken çok fazla detay kalmayacak.

 

Tekli, ikili, üçlü ve dörtlü koltuklarla dev puf, geniş alanlarda harikalar yaratıyor. Pearl salon takımında yer alan ve ender bulunan dörtlü koltuk, geniş oturum alanı sayesinde yatak olarak kullanıma imkân tanıyor.

 

Sofistike lavanta tonları hem trend; hem de seriye renk katıyor. Rengin yarattığı narin efekt, soğuk griyi dengeler nitelikte. Ustaca gizlenmiş ayakları, koltukların blok görünümüne katkıda bulunuyor. İşlevsellik ve aritmetik, mimari formlarda buluşuyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.