Döşeme’ye kadın eli değecek

28.01.2019 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2306+ kez okundu.
 

Döşeme’ye kadın eli değecek

  Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi Muhtar Adayı Birsen Cansu Bakır, iddialı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde mahalle halkının tam desteğini almak için gecesini gündüzüne katan Bakır, kadın elinin değeceğine inandığı Döşeme Mahallesi’nin tarihi misyonuna uygun bir yerleşim birimine dönüşeceğini vurguladı. Muhtarlığın demokrasinin en önemli unsurlarından ve halkın direkt muhatap aldığı bir kurumsal yapı olması nedeniyle seçim çalışmalarını dikkatle ve titizlikle sürdüren Bakır, “Mahalle halkımızın sorunlarını hep birlikte yaşıyoruz. Bulunduğumuz mahalleyi güzelleştirmek, merkezi yönetimlerle uyum içerisinde çalışmak ve halkın yaşam kalitesini yükseltmek üzerine kurulu bir plan, program çerçevesinde hareket ediyorum” dedi. Döşeme Mahallesi halkının Adana’yı Türkiye genelinde yücelten, tarihi geçmişiyle sanatta, sporda, siyasette ve hayatın her alanında önemli değerleri bünyesinden çıkaran bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Bakır, “Ben de tüm bu alanlarda yeni değerler çıkması için, kentsel ve mekansal düzenlemelerle, fikri platformlarla sevdalısı olduğum mahallemi ileri noktalara taşımak için tüm halkımızdan destek bekliyorum” diye konuştu. Türkiye’nin bir çok bölgesinde uygulanan kentsel dönüşüm projelerinin Döşeme Mahallesi’nde de uygulandığını, kentsel dönüşüm projelerinin mahalle halkı adına ekip halinde takipçisi olacaklarını ifade eden Bakır, mahallede kadın ve çocuklar ile gençlerin sosyal ve sportif etkinliklerin yanı sıra girişimciliğe teşvik edilmesi amacıyla çeşitli projeler geliştireceklerini vurguladı.  

 

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi Muhtar Adayı Birsen Cansu Bakır, iddialı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde mahalle halkının tam desteğini almak için gecesini gündüzüne katan Bakır, kadın elinin değeceğine inandığı Döşeme Mahallesi’nin tarihi misyonuna uygun bir yerleşim birimine dönüşeceğini vurguladı.

Muhtarlığın demokrasinin en önemli unsurlarından ve halkın direkt muhatap aldığı bir kurumsal yapı olması nedeniyle seçim çalışmalarını dikkatle ve titizlikle sürdüren Bakır, “Mahalle halkımızın sorunlarını hep birlikte yaşıyoruz. Bulunduğumuz mahalleyi güzelleştirmek, merkezi yönetimlerle uyum içerisinde çalışmak ve halkın yaşam kalitesini yükseltmek üzerine kurulu bir plan, program çerçevesinde hareket ediyorum” dedi.

Döşeme Mahallesi halkının Adana’yı Türkiye genelinde yücelten, tarihi geçmişiyle sanatta, sporda, siyasette ve hayatın her alanında önemli değerleri bünyesinden çıkaran bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Bakır, “Ben de tüm bu alanlarda yeni değerler çıkması için, kentsel ve mekansal düzenlemelerle, fikri platformlarla sevdalısı olduğum mahallemi ileri noktalara taşımak için tüm halkımızdan destek bekliyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin bir çok bölgesinde uygulanan kentsel dönüşüm projelerinin Döşeme Mahallesi’nde de uygulandığını, kentsel dönüşüm projelerinin mahalle halkı adına ekip halinde takipçisi olacaklarını ifade eden Bakır, mahallede kadın ve çocuklar ile gençlerin sosyal ve sportif etkinliklerin yanı sıra girişimciliğe teşvik edilmesi amacıyla çeşitli projeler geliştireceklerini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.