DP İlçe Başkanı Eşiyok’a ziyaretler sürüyor

SİYASET 20.09.2020 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2551+ kez okundu.
 

DP İlçe Başkanı Eşiyok’a ziyaretler sürüyor

  ADANA / Demokrat Parti (DP) Yüreğir İlçe Başkanlığı’nda güven tazeleyen Yusuf Eşiyok’a ziyaretler sürüyor.  Geçtiğimiz haftalarda yapılan ilçe seçiminin ardından, Eşiyok’un sevenleri, partililer ile vatandaşlar, merkez Yüreğir ilçesi Karataş yolundaki DP ilçe parti binasına ‘hayırlı olsun’a koştu. Yusuf Eşiyok, önceki gün de eski DP il yöneticilerinden Hasan Gümüştaş ile A. Rezzak Taşdemir ve İhsan Atmaca’yı makamında ağırladı.  DP Yüreğir İlçe Başkanı Yusuf Eşiyok, buradaki konuşmasında, “İnsan kendisini sevenlerle yaşar, nefes alır. Herkes ve kesimle kurduğumuz iyi ilişkilerden dolayı çok şükür kimse bizi yalnız bırakmıyor” dedi. CHP, İYİ Parti ile partisinin, Millet İttifakı içerisinde yer aldığını hatırlatan Eşiyok, vatandaşın sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını kaydetti. Eşiyok, “Sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy, ev ev gezerek kendimizi anlatacağız. İnsan, ancak kendisini ve yapacağı çalışmaları anlatarak yol alıp, kazanabilir. Herkesi seviyoruz, Allah yolumuzu açık etsin” temennisinde bulundu.

 


ADANA / Demokrat Parti (DP) Yüreğir İlçe Başkanlığı’nda güven tazeleyen Yusuf Eşiyok’a ziyaretler sürüyor. 
Geçtiğimiz haftalarda yapılan ilçe seçiminin ardından, Eşiyok’un sevenleri, partililer ile vatandaşlar, merkez Yüreğir ilçesi Karataş yolundaki DP ilçe parti binasına ‘hayırlı olsun’a koştu. Yusuf Eşiyok, önceki gün de eski DP il yöneticilerinden Hasan Gümüştaş ile A. Rezzak Taşdemir ve İhsan Atmaca’yı makamında ağırladı. 
DP Yüreğir İlçe Başkanı Yusuf Eşiyok, buradaki konuşmasında, “İnsan kendisini sevenlerle yaşar, nefes alır. Herkes ve kesimle kurduğumuz iyi ilişkilerden dolayı çok şükür kimse bizi yalnız bırakmıyor” dedi. CHP, İYİ Parti ile partisinin, Millet İttifakı içerisinde yer aldığını hatırlatan Eşiyok, vatandaşın sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını kaydetti. Eşiyok, “Sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy, ev ev gezerek kendimizi anlatacağız. İnsan, ancak kendisini ve yapacağı çalışmaları anlatarak yol alıp, kazanabilir. Herkesi seviyoruz, Allah yolumuzu açık etsin” temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.