DR. BAYRAK’TAN 2000. APANDİSİT AMELİYATI

15.04.2019 - 16:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1696+ kez okundu.
 

DR. BAYRAK’TAN 2000. APANDİSİT AMELİYATI

  ADANA / Geçtiğimiz aylarda 6000. Laparoskopik (kapalı) Safra Kesesi Ameliyatını gerçekleştiren. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bayrak, 2000. Laparoskopik (kapalı) Apandisit Ameliyatını gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı. Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bayrak, halk arasında kapalı veya kansız ameliyat olarak bilinen Laparoskopik ameliyatların, cerrahide artık altın standart olduğunu belirterek, “Temel cerrahi prensiplerde hiçbir fark yok. Önceleri kesi yapılarak yapılan ameliyatlar, teknolojinin sağladığı avantajlarla birlikte artık kapalı olarak yapılabiliyor. Laparoskopik cerrahi yöntemi safra kesesi, mide, apandisit, dalak, fıtık, ince ve kalın bağırsak ameliyatlarında kullanılabiliyor. Laparoskopik yöntem sayesinde hastalar daha az ağrı çekiyor ve daha çabuk taburcu olabiliyor” dedi. BU BAŞARI HEPİMİZİN Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’ne başvuran Ömer Özdemir’nin Laparoskopik (kapalı) Apandisit Ameliyatını gerçekleştiren Bayrak, “Ameliyatımız oldukça başarılı geçti. Hastamız sağlığına çok kısa bir sürede kavuştu. Bunun yanında 2 bininci Laparoskopik Apandisit Ameliyatımı gerçekleştirdim” dedi. Bayrak, laparoskopik cerrahinin tecrübe gerektirdiğinin altını çizip, bu başarının sadece kendisine ait olmadığını belirterek, “Laparoskopik cerrahiyi gerçekleştiren hekimin başarısı, eğitimi ve tecrübesinin yanında, ameliyatları gerçekleştirdiği ekiple de doğru orantılıdır. Özel Adana Ortadoğu Hastanesi olarak uzun yıllardır tecrübeli ekiplerimizle hastalarımıza şifa dağıtıyoruz. 6 bininci Laparoskopik Safra Kesesi ameliyatının ardından, 2 bininci Laparoskopik Apandisit Ameliyatı başarısı ve gururu hepimizin” dedi. Ameliyat sonrası Op. Dr. Mehmet Bayrak’ı ailesiyle birlikte ziyaret eden Ömer Özdemir ise doktoruna teşekkür ederek, “Dr. Mehmet Bayrak ne kadar teşekkür etsem azdır. Kapalı ameliyat sayesinde çok kısa süre taburcu oldum ve işime çabucak döndüm. Vücudumda da hiçbir iz kalmadı” dedi.  

 

ADANA / Geçtiğimiz aylarda 6000. Laparoskopik (kapalı) Safra Kesesi Ameliyatını gerçekleştiren. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bayrak, 2000. Laparoskopik (kapalı) Apandisit Ameliyatını gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı.

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Bayrak, halk arasında kapalı veya kansız ameliyat olarak bilinen Laparoskopik ameliyatların, cerrahide artık altın standart olduğunu belirterek, “Temel cerrahi prensiplerde hiçbir fark yok. Önceleri kesi yapılarak yapılan ameliyatlar, teknolojinin sağladığı avantajlarla birlikte artık kapalı olarak yapılabiliyor. Laparoskopik cerrahi yöntemi safra kesesi, mide, apandisit, dalak, fıtık, ince ve kalın bağırsak ameliyatlarında kullanılabiliyor. Laparoskopik yöntem sayesinde hastalar daha az ağrı çekiyor ve daha çabuk taburcu olabiliyor” dedi.

BU BAŞARI HEPİMİZİN

Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Özel Adana Ortadoğu Hastanesi’ne başvuran Ömer Özdemir’nin Laparoskopik (kapalı) Apandisit Ameliyatını gerçekleştiren Bayrak, “Ameliyatımız oldukça başarılı geçti. Hastamız sağlığına çok kısa bir sürede kavuştu. Bunun yanında 2 bininci Laparoskopik Apandisit Ameliyatımı gerçekleştirdim” dedi. Bayrak, laparoskopik cerrahinin tecrübe gerektirdiğinin altını çizip, bu başarının sadece kendisine ait olmadığını belirterek, “Laparoskopik cerrahiyi gerçekleştiren hekimin başarısı, eğitimi ve tecrübesinin yanında, ameliyatları gerçekleştirdiği ekiple de doğru orantılıdır. Özel Adana Ortadoğu Hastanesi olarak uzun yıllardır tecrübeli ekiplerimizle hastalarımıza şifa dağıtıyoruz. 6 bininci Laparoskopik Safra Kesesi ameliyatının ardından, 2 bininci Laparoskopik Apandisit Ameliyatı başarısı ve gururu hepimizin” dedi.

Ameliyat sonrası Op. Dr. Mehmet Bayrak’ı ailesiyle birlikte ziyaret eden Ömer Özdemir ise doktoruna teşekkür ederek, “Dr. Mehmet Bayrak ne kadar teşekkür etsem azdır. Kapalı ameliyat sayesinde çok kısa süre taburcu oldum ve işime çabucak döndüm. Vücudumda da hiçbir iz kalmadı” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.