Dream Loft tamamladı

GÜNDEM 20.02.2018 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3068+ kez okundu.
 

Dream Loft tamamladı

  ADANA / Türk müteahhitlik sektöründe 39 yıllık tecrübesiyle yurt içinde ve dışında ürettiği prestijli yapılarla hep zirvede olan Halil Avcı İnşaat, çok konuşulan bir projeyi daha tamamladı. Halil Avcı İnşaat, tamamı temelden satılan projesi ile markasına güvenenleri yine kazandırdı.   Her projesinde olduğu gibi konutların tamamını  ‘temel’ aşamasında satan Halil Avcı İnşaat, DreamLoft” projesinde teslimatları başlatıyor.    Adana’da dünya standartlarında bir projeyi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Orhan Avcı, DreamLoft’ta ev sahibi olan şanlı ailelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.   LOFT TİPİ, YÜKSEK TAVANLI KAT DUBLEKSİ New York tipi yaşam standardını Adana’da bulmak isteyenlerin DreamLoft’a yoğun ilgi gösterdiğini hatırlatan Orhan Avcı, Adana’da ‘bir ilk’ olan DreamLoft’ta, Amerika’da yaygın olarak planlanan, Loft tipi, yüksek tavanlı kat dubleksi daireler tasarladıklarını ve çok da beğenildiğini söyledi.   DÜNYA STANDARTLARINDA PROJELER DreamLoft’un Adana’ya yeni bir yaşam stili getireceğini vurgulayan Avcı, bölgede dünya standartlarında projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerini bildirdi.     “PROJE BÖLGENİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK” “Satışlarımızın rekor sürede sonlanması ve tüm dairelerimizin sahiplerini bulması bizim en büyük ödülümüz.” diyen  Orhan Avcı, projenin fiziki özellikleri ve konumuyla da bölgenin göz bebeği olacağını kaydetti.    Adana’da ilklerin öncülüğünü yapmaya devam edeceklerini ifade eden Avcı, DreamLoft’ta daire sahibi olanlar kadar heyecanlı olduklarını anlattı.     GÖZDE PROJELER ARASINDA  Bugüne kadar “Billur Yalı”, “Dream Town”, “Dream Garden”, “Dream Park” ve “Dream Land” gibi prestijli projeleriyle, Adana’ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat’ın ‘’DreamLoft’’projesi de sembol  yapılar arasına girdi.     DREAMLOFT’UN AYRICALIKLARI  New York tarzını Adana’da yaşamak isteyenler, alternatifli dairelerde villa konforunu üst katlarda da yaşama imkanı bulacak. Yüzme havuzu, formda kalmak isteyenler için lüks fitness salonu, 3D sinema salonu, sauna, mini futbol sahası, basketbol sahası, oyun parkı, peyzaj alanları, geniş otopark, 20 metrekareden 72 metrekareye kadar teras seçenekleri, 6 metre yüksekliğinde tavan Dream Loft’un önce çıkan özellikleri arasında yer alıyor.  

 

ADANA / Türk müteahhitlik sektöründe 39 yıllık tecrübesiyle yurt içinde ve dışında ürettiği prestijli yapılarla hep zirvede olan Halil Avcı İnşaat, çok konuşulan bir projeyi daha tamamladı. Halil Avcı İnşaat, tamamı temelden satılan projesi ile markasına güvenenleri yine kazandırdı.

 

Her projesinde olduğu gibi konutların tamamını  ‘temel’ aşamasında satan Halil Avcı İnşaat, DreamLoft” projesinde teslimatları başlatıyor. 

 

Adana’da dünya standartlarında bir projeyi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Orhan Avcı, DreamLoft’ta ev sahibi olan şanlı ailelere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

LOFT TİPİ, YÜKSEK TAVANLI KAT DUBLEKSİ

New York tipi yaşam standardını Adana’da bulmak isteyenlerin DreamLoft’a yoğun ilgi gösterdiğini hatırlatan Orhan Avcı, Adana’da ‘bir ilk’ olan DreamLoft’ta, Amerika’da yaygın olarak planlanan, Loft tipi, yüksek tavanlı kat dubleksi daireler tasarladıklarını ve çok da beğenildiğini söyledi.

 

DÜNYA STANDARTLARINDA PROJELER

DreamLoft’un Adana’ya yeni bir yaşam stili getireceğini vurgulayan Avcı, bölgede dünya standartlarında projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceklerini bildirdi.

 

 

“PROJE BÖLGENİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK”

“Satışlarımızın rekor sürede sonlanması ve tüm dairelerimizin sahiplerini bulması bizim en büyük ödülümüz.” diyen  Orhan Avcı, projenin fiziki özellikleri ve konumuyla da bölgenin göz bebeği olacağını kaydetti. 

 

Adana’da ilklerin öncülüğünü yapmaya devam edeceklerini ifade eden Avcı, DreamLoft’ta daire sahibi olanlar kadar heyecanlı olduklarını anlattı. 

 

 GÖZDE PROJELER ARASINDA

 Bugüne kadar “Billur Yalı”, “Dream Town”, “Dream Garden”, “Dream Park” ve “Dream Land” gibi prestijli projeleriyle, Adana’ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat’ın ‘’DreamLoft’’projesi de sembol  yapılar arasına girdi.  

 

DREAMLOFT’UN AYRICALIKLARI

 New York tarzını Adana’da yaşamak isteyenler, alternatifli dairelerde villa konforunu üst katlarda da yaşama imkanı bulacak. Yüzme havuzu, formda kalmak isteyenler için lüks fitness salonu, 3D sinema salonu, sauna, mini futbol sahası, basketbol sahası, oyun parkı, peyzaj alanları, geniş otopark, 20 metrekareden 72 metrekareye kadar teras seçenekleri, 6 metre yüksekliğinde tavan Dream Loft’un önce çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.