DSİ ÖDÜLLERİNİ TÖRENLE DAGITI

GÜNDEM 19.04.2019 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1724+ kez okundu.
 

DSİ ÖDÜLLERİNİ TÖRENLE DAGITI

  Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce “Dünya Su Günü Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen “Kimseyi Geride Bırakmamak” temalı Resim ve Kompozisyon Yarışması'nda DSİ 6. Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde birinci olan resim ve kompozisyonlar için dereceye giren öğrencilerin okullarında ödül törenleri düzenlendi. Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin illerini kapsayan DSİ 6. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasındaki tüm 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılım gösterebileceği şekilde her yıl düzenlenen Resim ve Kompozisyon yarışmasında bu yıl resim dalında Adana Kasım Sacide Ener Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Irmak ÜNAL, kompozisyon dalında ise Adana Recep Birsin Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Elvin HÜZMELİ birinci oldu. Bölge birincileri için Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğünce kendi okullarında düzenlenen törenlerde öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Öğrenciler ödüllerini ve kendileri için hazırlanmış olan hediyeleri DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Hasan BULUT’un elinden aldı. Bu yıl yarışmalarda dereceye giren diğer isimler ise şöyle: Resim Yarışması İkincisi: Elif Sude SAYGILI (Kara Hasan Paşa Ortaokulu Dörtyol/HATAY) Üçüncüsü: Göksel ÇELİK (Özel Bilfen İskenderun Ortaokulu Arsuz/HATAY) Kompozisyon Yarışması: İkincisi: Aydanur BİNBİR (Tepebağ Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Seyhan/Adana) Üçüncüsü: Ece AKIL (TOKİ Köprülü Ortaokulu Yüreğir/ADANA)    

 

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce “Dünya Su Günü Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen “Kimseyi Geride Bırakmamak” temalı Resim ve Kompozisyon Yarışması'nda DSİ 6. Bölge Müdürlüğü sınırları dahilinde birinci olan resim ve kompozisyonlar için dereceye giren öğrencilerin okullarında ödül törenleri düzenlendi.

Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin illerini kapsayan DSİ 6. Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasındaki tüm 7. ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılım gösterebileceği şekilde her yıl düzenlenen Resim ve Kompozisyon yarışmasında bu yıl resim dalında Adana Kasım Sacide Ener Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Irmak ÜNAL, kompozisyon dalında ise Adana Recep Birsin Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Elvin HÜZMELİ birinci oldu.

Bölge birincileri için Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğünce kendi okullarında düzenlenen törenlerde öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Öğrenciler ödüllerini ve kendileri için hazırlanmış olan hediyeleri DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şube Müdürü Hasan BULUT’un elinden aldı.

Bu yıl yarışmalarda dereceye giren diğer isimler ise şöyle:

Resim Yarışması

İkincisi: Elif Sude SAYGILI (Kara Hasan Paşa Ortaokulu Dörtyol/HATAY)

Üçüncüsü: Göksel ÇELİK (Özel Bilfen İskenderun Ortaokulu Arsuz/HATAY)

Kompozisyon Yarışması:

İkincisi: Aydanur BİNBİR (Tepebağ Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Seyhan/Adana)

Üçüncüsü: Ece AKIL (TOKİ Köprülü Ortaokulu Yüreğir/ADANA)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.