DÜNYA DEVİNİN TÜRKİYE BAŞARISI

GÜNDEM 06.08.2020 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1199+ kez okundu.
 

DÜNYA DEVİNİN TÜRKİYE BAŞARISI

  Ürettiği Fan sistemi ile Dünyada ve Türkiye’de tek olma özelliğine sahip Cleanfix, tarımda verimliliğe katkı sağlıyor. Dünya’da patenti ile tek olma özelliğine sahip Cleanfix, merkez üretim Almanya olmak üzere Kanada ve Türkiye de bulunan fabrikaları ile tüm dünyaya hizmet veriyor.  Türkiye’de bulunan üretim, satış ve servisi ile Asya, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine erişim sağlayan markanın Genel Müdürü Helin Koç Cleanfix’i şöyle anlatıyor: “Cleanfix fan, çift yönlü fan sistemlerinde son teknolojiyi kullanıcıları ile buluşturuyor. Cleanfix Fan kanatları kendi ekseni etrafında 180 derece dönebilen ve böylece soğutma işleminin yanında radyatör temizleme işlemi de yapabilen dünyada tek olma özelliğine sahip bir sistemdir.” Hararet sorunu verimliliği etkiliyor “Soğutma yaparken kanatları kendi ekseni etrafında dönerek 20 saniye temizleme işlemini yapan fan sisteminde kanatlar tekrar eski haline dönerek makinayı soğutmaya devam etmektedir” açıklamasında bulunan Koç sözlerine şunları ekledi: “Bu işlemi makina çalışırken yaptığından makinayı durdurmadan çalışmaya devam edilebilir ve bu sayede zamandan da tasarruf sağlar. Tarım alanında birçok kullanıcının tercih ettiği Cleanfix, özellikle hasat zamanında makinaların en büyük problemi olan hararet sorununu çözerek verimliliği arttırır. Aynı zamanda yakıtta %8’e kadar tasarruf sağlayan Cleanfix Fan Sistemi, üretimde artışı sağlamaktadır.” Muadili yok İleri teknolojiyi kullanarak üretim yaptıklarını belirten Helin Koç, “Cleanfix Fan Sistemini kullananlar uzun vadede aldıkları verim ile sürekliliği sağlıyorlar. Alman teknoloji ve kalitesi ile üretilen Cleanfix fan, bakım ve temizlik maliyetlerini düşürmesi ve motor ömrünü uzatması nedeni ile tercih ediliyor. Sistemin muadilinin olmaması en büyük avantajımız” dedi. Merkez fabrikası Almanya olmak üzere 1998 yılında Cleanfix geri üflemeli fanı geliştirerek patent başvurusu yaptı. 1999 yılında Cleanfix geri üflemeli fan sistemi Agritechnica fuarında altın madalya ile büyük başarı gösterdi. 2003 yılında ISO 9001 belgesi aldı. Fan sisteminde öncü olan Cleanfix, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek her geçen gün kendini geliştiren ve yenileyen, dinamik bir yapıya sahiptir. Tarımda kullanılan makinaların ömrünü uzatan Cleanfix fan sisteminin en büyük özelliği radyatörü temizleyerek harareti önlemesidir. Bu sayede hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlayarak iş verimliliğini arttırmaktadır.  

 

Ürettiği Fan sistemi ile Dünyada ve Türkiye’de tek olma özelliğine sahip Cleanfix, tarımda verimliliğe katkı sağlıyor.

Dünya’da patenti ile tek olma özelliğine sahip Cleanfix, merkez üretim Almanya olmak üzere Kanada ve Türkiye de bulunan fabrikaları ile tüm dünyaya hizmet veriyor.  Türkiye’de bulunan üretim, satış ve servisi ile Asya, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine erişim sağlayan markanın Genel Müdürü Helin Koç Cleanfix’i şöyle anlatıyor: “Cleanfix fan, çift yönlü fan sistemlerinde son teknolojiyi kullanıcıları ile buluşturuyor. Cleanfix Fan kanatları kendi ekseni etrafında 180 derece dönebilen ve böylece soğutma işleminin yanında radyatör temizleme işlemi de yapabilen dünyada tek olma özelliğine sahip bir sistemdir.”

Hararet sorunu verimliliği etkiliyor

“Soğutma yaparken kanatları kendi ekseni etrafında dönerek 20 saniye temizleme işlemini yapan fan sisteminde kanatlar tekrar eski haline dönerek makinayı soğutmaya devam etmektedir” açıklamasında bulunan Koç sözlerine şunları ekledi: “Bu işlemi makina çalışırken yaptığından makinayı durdurmadan çalışmaya devam edilebilir ve bu sayede zamandan da tasarruf sağlar. Tarım alanında birçok kullanıcının tercih ettiği Cleanfix, özellikle hasat zamanında makinaların en büyük problemi olan hararet sorununu çözerek verimliliği arttırır. Aynı zamanda yakıtta %8’e kadar tasarruf sağlayan Cleanfix Fan Sistemi, üretimde artışı sağlamaktadır.”

Muadili yok

İleri teknolojiyi kullanarak üretim yaptıklarını belirten Helin Koç, “Cleanfix Fan Sistemini kullananlar uzun vadede aldıkları verim ile sürekliliği sağlıyorlar. Alman teknoloji ve kalitesi ile üretilen Cleanfix fan, bakım ve temizlik maliyetlerini düşürmesi ve motor ömrünü uzatması nedeni ile tercih ediliyor. Sistemin muadilinin olmaması en büyük avantajımız” dedi.

Merkez fabrikası Almanya olmak üzere 1998 yılında Cleanfix geri üflemeli fanı geliştirerek patent başvurusu yaptı. 1999 yılında Cleanfix geri üflemeli fan sistemi Agritechnica fuarında altın madalya ile büyük başarı gösterdi. 2003 yılında ISO 9001 belgesi aldı. Fan sisteminde öncü olan Cleanfix, teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek her geçen gün kendini geliştiren ve yenileyen, dinamik bir yapıya sahiptir. Tarımda kullanılan makinaların ömrünü uzatan Cleanfix fan sisteminin en büyük özelliği radyatörü temizleyerek harareti önlemesidir. Bu sayede hem zamandan hem de yakıttan tasarruf sağlayarak iş verimliliğini arttırmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.