DÜNYA MARKASI WAVİN-PİLSA AKAMDER’İ AĞIRLADI

GÜNDEM 15.01.2019 - 15:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1913+ kez okundu.
 

DÜNYA MARKASI WAVİN-PİLSA AKAMDER’İ AĞIRLADI

  AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) üyelerinin yararına olacak sosyal projelere bir yenisini daha ekleyerek konumunda Dünya markası olan PİLSA-WAVİN i ziyaret ederek karşılıklı karşılıklı faydalar maliyet analizleri üzerine görüş alış verişinde bulundular. Wavin-Pilsa Genel Müdürü Fatih Asal; Üretimlerinde hedef kitle olan Kamu Müteahhitlerini ağırlamaktan ve AKAMDER in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “ Wavin’in Adana fabrikası sıhhi tesisat ustalarının, müteahhitleri ve projeleri birbirine bağlayan süreçte önemli bir rol oynamasıdır. Wavin Academy ile her yıl binlerce tesisatçı, teknisyen, uygulamacı, mühendis, öğrenci, bayi ve diğer çözüm ortaklarına hizmet verilmektedir. Sektörde bir ilk olan Wavin-Pilsa teknoloji ve yenilikleri en hızlı şekilde müşterilerine tanıtmak ve kullanıcılara gerekli eğitimleri vererek, plastik boru sistemlerini doğru şekilde hayata geçirmek için önemli bir sorumluluk üstlenmiştir. Bu anlamda AKAMDER ile önemli adımlar atmak istiyoruz.” Dedi. AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında “AKAMDER olarak Adana da önceliklerimiz olan başta üyelerimiz olmak üzere hedeflerimizin tamamı Adana yararına olan adımları atmaktır. Buna bağlı olarak bir Dünya devi olan Wavin – Pilsa ziyaretimizde kamu hizmetlerinde en kaliteli markayı tanımak daha ötesi Adana da çok sayıda istihdam barındıran kurumlarla yola devam etmektir. Bu gelişmelerin hem AKAMDER üyeleri ve konumunda Dünya Markası olan Wavin –Pilsa birlikte çalışmayı geliştirmektir. Bu konuda çok önemli adımlar atıyoruz atmayı da sürdüreceğiz. Altı çizilmesi gereken en önemli husus Adana firması ile çalışmak ve kaliteli ürünlerle hizmet desturumuz olarak algılanmalıdır. Ayrıca Wavin – Pilsa nın başta Genel müdür olmak üzere tüm çalışanlarının Kamu Müteahhitlerine yaklaşımı ziyadesiyle bizleri hoşnut bırakmıştır. Bu ziyaretimiz ilerleyen günlerde daha sık istişarelerle karşılıklı menfaatler olarak sürecektir.” Şeklinde ifade etti.  

 

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) üyelerinin yararına olacak sosyal projelere bir yenisini daha ekleyerek konumunda Dünya markası olan PİLSA-WAVİN i ziyaret ederek karşılıklı karşılıklı faydalar maliyet analizleri üzerine görüş alış verişinde bulundular.

Wavin-Pilsa Genel Müdürü Fatih Asal; Üretimlerinde hedef kitle olan Kamu Müteahhitlerini ağırlamaktan ve AKAMDER in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “ Wavin’in Adana fabrikası sıhhi tesisat ustalarının, müteahhitleri ve projeleri birbirine bağlayan süreçte önemli bir rol oynamasıdır. Wavin Academy ile her yıl binlerce tesisatçı, teknisyen, uygulamacı, mühendis, öğrenci, bayi ve diğer çözüm ortaklarına hizmet verilmektedir. Sektörde bir ilk olan Wavin-Pilsa teknoloji ve yenilikleri en hızlı şekilde müşterilerine tanıtmak ve kullanıcılara gerekli eğitimleri vererek, plastik boru sistemlerini doğru şekilde hayata geçirmek için önemli bir sorumluluk üstlenmiştir. Bu anlamda AKAMDER ile önemli adımlar atmak istiyoruz.” Dedi.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında “AKAMDER olarak Adana da önceliklerimiz olan başta üyelerimiz olmak üzere hedeflerimizin tamamı Adana yararına olan adımları atmaktır. Buna bağlı olarak bir Dünya devi olan Wavin – Pilsa ziyaretimizde kamu hizmetlerinde en kaliteli markayı tanımak daha ötesi Adana da çok sayıda istihdam barındıran kurumlarla yola devam etmektir. Bu gelişmelerin hem AKAMDER üyeleri ve konumunda Dünya Markası olan Wavin –Pilsa birlikte çalışmayı geliştirmektir. Bu konuda çok önemli adımlar atıyoruz atmayı da sürdüreceğiz. Altı çizilmesi gereken en önemli husus Adana firması ile çalışmak ve kaliteli ürünlerle hizmet desturumuz olarak algılanmalıdır. Ayrıca Wavin – Pilsa nın başta Genel müdür olmak üzere tüm çalışanlarının Kamu Müteahhitlerine yaklaşımı ziyadesiyle bizleri hoşnut bırakmıştır. Bu ziyaretimiz ilerleyen günlerde daha sık istişarelerle karşılıklı menfaatler olarak sürecektir.” Şeklinde ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.