Dünya Şampiyonu Bilek Güreşçimiz Adanalı Fatih Kamuz’a Gazi Antep’ten Davet

GÜNDEM 06.12.2019 - 14:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1010+ kez okundu.
 

Dünya Şampiyonu Bilek Güreşçimiz Adanalı Fatih Kamuz’a Gazi Antep’ten Davet

4 Dünya,  4 Avrupa,  8 de Türkiye Şampiyonluğu olan Fatih Kamuz ile Milli Sporcularımız Emel Salman ve Yılmaz Anmaç, Gaziantep’e davet edildi. Gaziantep’in Yavuzeli İlçesi Hacı Sait İlköğretim ve Ortaokulunda yapılan bilek güreşi finallerine konuk olarak milli sporcular Fatih Kamus, Emel Salman ve Yılmaz Anmaç davet edildi. Finaller öncesi milli sporcular tarafından ve bilek güreşi sporu hakkında sporculara bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde geçen programda zevkli ve neşeli anlar yaşandı.  Programda konuşan Fatih Kamuz, “Engeli olmak, spor yapmaya asla engel değildir.” diyerek genç sporculara şunları söyledi: “ 4 Dünya, 4 Avrupa ve 8 Türkiye Birinciliğim var. Engelli olmam beni hiçbir zaman karamsarlığa düşürmedi ve üst üste şampiyon olmama engel olamadı. Sizler de spor yaparak tüm engelleri aşabilirsiniz” diyerek sporcuları motive etti.   Kamuz,  sözlerine şöyle devam etti: “Okul müdürü Bayram Keleş ve Beden eğitimi öğretmeni Erdi Devrim hocamın bana ulaşması ile gerçekleşen bu birliktelik beni çok sevindirdi. Bu buluşmayı sağlayan okul müdürümüze ve beden eğitimi öğretmenimize çok teşekkür ediyor,  genç sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.” Dedi. Program sonunda sporculara ödüllerini Milli sporcularımız Fatih Kamuz, Emel Salman, Yılmaz Anmaç ile birlikte Okul müdürü ve öğretmenler verdi.

4 Dünya,  4 Avrupa,  8 de Türkiye Şampiyonluğu olan Fatih Kamuz ile Milli Sporcularımız Emel Salman ve Yılmaz Anmaç, Gaziantep’e davet edildi.

Gaziantep’in Yavuzeli İlçesi Hacı Sait İlköğretim ve Ortaokulunda yapılan bilek güreşi finallerine konuk olarak milli sporcular Fatih Kamus, Emel Salman ve Yılmaz Anmaç davet edildi. Finaller öncesi milli sporcular tarafından ve bilek güreşi sporu hakkında sporculara bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerle soru-cevap şeklinde geçen programda zevkli ve neşeli anlar yaşandı.

 Programda konuşan Fatih Kamuz, “Engeli olmak, spor yapmaya asla engel değildir.” diyerek genç sporculara şunları söyledi: “ 4 Dünya, 4 Avrupa ve 8 Türkiye Birinciliğim var. Engelli olmam beni hiçbir zaman karamsarlığa düşürmedi ve üst üste şampiyon olmama engel olamadı. Sizler de spor yaparak tüm engelleri aşabilirsiniz” diyerek sporcuları motive etti.  

Kamuz,  sözlerine şöyle devam etti: “Okul müdürü Bayram Keleş ve Beden eğitimi öğretmeni Erdi Devrim hocamın bana ulaşması ile gerçekleşen bu birliktelik beni çok sevindirdi. Bu buluşmayı sağlayan okul müdürümüze ve beden eğitimi öğretmenimize çok teşekkür ediyor,  genç sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum.” Dedi.

Program sonunda sporculara ödüllerini Milli sporcularımız Fatih Kamuz, Emel Salman, Yılmaz Anmaç ile birlikte Okul müdürü ve öğretmenler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.