DURAK, MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE ÇATTI

29.04.2018 - 12:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2221+ kez okundu.
 

DURAK, MHP LİDERİ BAHÇELİ'YE ÇATTI

Karaisalılar Derneği’nin kongresine katılan Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aytaç Durak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan bir konuşma yapınca gerginlik çıktı.
BAHÇELİ’YE “ULAN” DEDİ VE… Kongrede Aytaç Durak, gündem dışı istedi. Söz hakkı verilen Durak, “Ulan Bahçeli, ben ne yaptım da çıkıp ‘aklan da gel’ dedin bana” sözleri üzerine oradaki bir MHP’li “Ulan deme” diye tepki gösterince Durak, “Bir daha diyorum. Ulan diyorum” diye karşılık verdi ve o andan itibaren küfürler havada uçuştu.  DURAK’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER Bazı partililer Durak’ın üzerine yürüdü. Araya giren davetliler, ortalığı yatıştırmaya çalışırken Aytaç Durak ise birlikte geldiği kişilerce kongreden ayrıldı. Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Durak’ın yaptığı konuşmanın çok yersiz olduğunu ve derneği bağlamadığını söyledi. Çetin, “Durak ayıp etti” dedi.   “DURAK HADDİNİ AŞTI” AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın Karaisalılar Derneği’ndeki konuşmasında haddini aştığını söyledi. Coşkun, “Durak, gerek Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri Sayın Devlet Bahçeli adına gerekse Cumhur ittifakı adına bu tür bir ithamda bulunamaz” dedi.  “KİRLİ SİYASET YAPIYORSUNUZ” Konuşması sırasında Durak’ı ilk uyaranın kendisi olduğuna dikkat çeken Coşkun, “Kirli siyaset yapıyorsunuz dedim. Divanı uyardım, Ne yazık ki divan usulsüz verilen sözü kesmedi ve görevini yapmadı. Karaisalı’ yı tek başına hiç kimse temsil edemez. Karaisalı insanı da toprağı da kadim bir ilçedir” diye konuştu.  “ESKİ FİGÜRLERE BOYUN EĞMEZ”  Ak Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, şunları kaydetti: “Karaisalı halkı bugüne kadar nasıl ki tüm vesayetlere karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiyse bu seçimde de üzerine düşeni fazlasıyla  yapıp  Aytaç Durak gibi eski siyasi figürlerin vesayetine boyun eğmeyecektir.”
Karaisalılar Derneği’nin kongresine katılan Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aytaç Durak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan bir konuşma yapınca gerginlik çıktı.

BAHÇELİ’YE “ULAN” DEDİ VE…

Kongrede Aytaç Durak, gündem dışı istedi. Söz hakkı verilen Durak, “Ulan Bahçeli, ben ne yaptım da çıkıp ‘aklan da gel’ dedin bana” sözleri üzerine oradaki bir MHP’li “Ulan deme” diye tepki gösterince Durak, “Bir daha diyorum. Ulan diyorum” diye karşılık verdi ve o andan itibaren küfürler havada uçuştu. 
DURAK’IN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER
Bazı partililer Durak’ın üzerine yürüdü. Araya giren davetliler, ortalığı yatıştırmaya çalışırken Aytaç Durak ise birlikte geldiği kişilerce kongreden ayrıldı. Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Durak’ın yaptığı konuşmanın çok yersiz olduğunu ve derneği bağlamadığını söyledi. Çetin, “Durak ayıp etti” dedi. 
 “DURAK HADDİNİ AŞTI”
AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın Karaisalılar Derneği’ndeki konuşmasında haddini aştığını söyledi. Coşkun, “Durak, gerek Milliyetçi Hareket Partisi ve Lideri Sayın Devlet Bahçeli adına gerekse Cumhur ittifakı adına bu tür bir ithamda bulunamaz” dedi. 
“KİRLİ SİYASET YAPIYORSUNUZ”
Konuşması sırasında Durak’ı ilk uyaranın kendisi olduğuna dikkat çeken Coşkun, “Kirli siyaset yapıyorsunuz dedim. Divanı uyardım, Ne yazık ki divan usulsüz verilen sözü kesmedi ve görevini yapmadı. Karaisalı’ yı tek başına hiç kimse temsil edemez. Karaisalı insanı da toprağı da kadim bir ilçedir” diye konuştu. 
“ESKİ FİGÜRLERE BOYUN EĞMEZ” 
Ak Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun, şunları kaydetti: “Karaisalı halkı bugüne kadar nasıl ki tüm vesayetlere karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiyse bu seçimde de üzerine düşeni fazlasıyla  yapıp  Aytaç Durak gibi eski siyasi figürlerin vesayetine boyun eğmeyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.