“Durum çok vahim!”

SİYASET 07.08.2019 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1152+ kez okundu.
 

“Durum çok vahim!”

  İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, partilerinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen  4. olağanüstü kongresinde bir demokrasi dersi verildiğini söyledi. YOKSULLUK BÜYÜYOR Yoksulluğun her geçen büyüdüğü bir ülke haline geldiğimizi savunan Başkan Göktürk Boyvadaoğlu, “ Köylerde cebinde çay parası bile olmadığı için kahvehaneye bile  gidemeyip evinde oturan insanlar tanıyorum. Gerçekten sıkıntı çok büyük ve durum bu kadar vahim” dedi.  YÜZLERCE KİŞİ İŞ İSTEMEYE GELİYOR İşsizliğin de korkunç boyutlara ulaştığını kaydeden Başkan Boyvadaoğlu, “ Hergün yüzlerce kişi bize iş için başvuruyor. İnsanlar çaresiz. Bazı basın organlarında ise  makyajlanmış Türkiye fotoğrafı görüyoruz. Komşularla aramız açık, dış politika kötü. İyiye giden bir şey yok” diye konuştu.  Başkan Boyvadaoğlu, “Ülke kötüye gidiyor. Kötü olaylar yaşanıyor. Bu da ülkenin kötü yönetildiğini gösteriyor. İşte Kaz dağları, Salda Gölü…  Çiftçi perişan, kadına, çocuğa şiddet alıp başını gitmiş” dedi. Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongrelerini de değerlendiren Boyvadaoğlu, şöyle devam etti: DEMOKRASİ ŞÖLENİ “Kongreye çarşaf listeyle girildi. Genel Başkanımız Meral Akşener  81 il başkanı toplayıp tam çarşaf listeyle seçime girileceğini belirtip destek istedi.  Böylece genel başkanımız Türkiye’ye demokrasi dersi vermiş oldu. 12 Eylül’den bu yana hiç bir siyasi parti bunu yapmadı. Yıllar sonra tam çarşaf listeyle seçime girdik. Bir gün içinde bu iş bitti. Kavga yok, tartışma yok. 270’e yakın Genel İdare Kurulu’na girmek isteyen üyelerimiz vardı. Bir demokrasi şöleni içinde 50 asil 25 yedek olmak üzere 75 Genel İdare Kurulu üyesini seçtik. Kendilerini kutluyorum.” İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ İYİ Parti’nin giderek yükseldiğini söyleyen Göktürk Boyvadaoğlu, şunları kaydetti: “Partimize Her gün yeni katılım var. Vatandaşlar arayış içindeydi. Tam zamanında İYİ Parti’yi kurduk. Vatandaşa umut olduk. Karamsar bir tablo vardı. ‘Türkiye’de yaşanmaz’ mantığı vardı.  İnsanlar yurt dışına gitme derdine düşmüştü. Geleceği karanlık görüyorlardı. Büyük fabrika sahipleri bile yurt dışı planı yapıyordu. Bunlara birebir tanığız. Vatandaşın güvenebileceği bir parti var şimdi. Biz ülkeyi iyi yönetecek düzgün, namuslu iyi insanlara sahibiz. İlk seçimde İktidara geleceğiz ve genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Bunu başaracağız. Her gün onlarca, yüzlerce kişi bize üyelik için başvuruyor. Daha önce vatandaşlarda korku vardı. Şu an akın akın geliyorlar. Bu da bizi daha çok umutlandırıyor ve mutlu ediyor.”      

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, partilerinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen  4. olağanüstü kongresinde bir demokrasi dersi verildiğini söyledi.

YOKSULLUK BÜYÜYOR

Yoksulluğun her geçen büyüdüğü bir ülke haline geldiğimizi savunan Başkan Göktürk Boyvadaoğlu, “ Köylerde cebinde çay parası bile olmadığı için kahvehaneye bile  gidemeyip evinde oturan insanlar tanıyorum. Gerçekten sıkıntı çok büyük ve durum bu kadar vahim” dedi. 

YÜZLERCE KİŞİ İŞ İSTEMEYE GELİYOR

İşsizliğin de korkunç boyutlara ulaştığını kaydeden Başkan Boyvadaoğlu, “ Hergün yüzlerce kişi bize iş için başvuruyor. İnsanlar çaresiz. Bazı basın organlarında ise  makyajlanmış Türkiye fotoğrafı görüyoruz. Komşularla aramız açık, dış politika kötü. İyiye giden bir şey yok” diye konuştu. 

Başkan Boyvadaoğlu, “Ülke kötüye gidiyor. Kötü olaylar yaşanıyor. Bu da ülkenin kötü yönetildiğini gösteriyor. İşte Kaz dağları, Salda Gölü…  Çiftçi perişan, kadına, çocuğa şiddet alıp başını gitmiş” dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongrelerini de değerlendiren Boyvadaoğlu, şöyle devam etti:

DEMOKRASİ ŞÖLENİ

“Kongreye çarşaf listeyle girildi. Genel Başkanımız Meral Akşener  81 il başkanı toplayıp tam çarşaf listeyle seçime girileceğini belirtip destek istedi.  Böylece genel başkanımız Türkiye’ye demokrasi dersi vermiş oldu. 12 Eylül’den bu yana hiç bir siyasi parti bunu yapmadı. Yıllar sonra tam çarşaf listeyle seçime girdik. Bir gün içinde bu iş bitti. Kavga yok, tartışma yok. 270’e yakın Genel İdare Kurulu’na girmek isteyen üyelerimiz vardı. Bir demokrasi şöleni içinde 50 asil 25 yedek olmak üzere 75 Genel İdare Kurulu üyesini seçtik. Kendilerini kutluyorum.”

İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ

İYİ Parti’nin giderek yükseldiğini söyleyen Göktürk Boyvadaoğlu, şunları kaydetti:

“Partimize Her gün yeni katılım var. Vatandaşlar arayış içindeydi. Tam zamanında İYİ Parti’yi kurduk. Vatandaşa umut olduk. Karamsar bir tablo vardı. ‘Türkiye’de yaşanmaz’ mantığı vardı.  İnsanlar yurt dışına gitme derdine düşmüştü. Geleceği karanlık görüyorlardı. Büyük fabrika sahipleri bile yurt dışı planı yapıyordu. Bunlara birebir tanığız. Vatandaşın güvenebileceği bir parti var şimdi. Biz ülkeyi iyi yönetecek düzgün, namuslu iyi insanlara sahibiz. İlk seçimde İktidara geleceğiz ve genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Bunu başaracağız. Her gün onlarca, yüzlerce kişi bize üyelik için başvuruyor. Daha önce vatandaşlarda korku vardı. Şu an akın akın geliyorlar. Bu da bizi daha çok umutlandırıyor ve mutlu ediyor.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.