DYO bayilerine Kuzey Kıbrıs’ta DYOTHERM ISOLTECO 110’u tanıttı

05.05.2018 - 08:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1755+ kez okundu.
 

DYO bayilerine Kuzey Kıbrıs’ta DYOTHERM ISOLTECO 110’u tanıttı

      Türk boya sektörüne bayilik sistemini ilk getiren marka olan DYO, yalıtım sektöründe kazandırdığı DYOTHERM markasının çevre dostu ürünü DYOTHERM ISOLTECO 100’u uygulamacı bayilerine tanıttı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 13-15 Nisan tarihleri arasında Cratos Premium Otel’de gerçekleştirilen DYO’nun yeni nesil ısı yalıtım ürünü tanıtım toplantısına sayıları 105’i bulan uygulamacı bayi ve sektör profesyoneli katıldı.   DYO Satış Direktörü Halil Harun Gönenç’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Yalıtım ve Direk Satış Müdürü Hakan Yılmaz, yalıtım pazarı ile ilgili bir sunum yaptı. DYO Akademi ve Teknik Servis Müdürü Pınar Şimşek ürün eğitimi verirken, Yalıtım Müdürü Meltem Demircan Küçük, DYOTHERM ISOLTECO 110 kapsam ve belgeleri, Pazarlama Ürün Müdürü Burcu Güngör de yalıtım iletişim çalışmaları konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonrasında, DYO Kuzey Kıbrıs bayisi ile birlikte uygulamacı bayilere ve sektör profesyonellerine ürünün canlı uygulaması yaptırıldı ve detayları hakkında uygulama alanında bilgi verildi.   TÜRKİYE’DE ISI YALITIM SEKTÖRÜNDE BİR İLK Bağlayıcı madde ve kimyasal katkılarla zenginleştirilen, hibrit teknoloji ile üretilmiş özel bir ısı yalıtım ürünü olan DYOTHERM ISOLTECO 110, Türkiye’de ısı yalıtım sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor. Uygulamacı bayilerden tam not alan DYOTHERM ISOLTECO 110, binalarda yangın yönetmeliğine uygun A sınıfı yangın direncine sahip bir ürün. Aynı zamanda hafif ve dübel gerektirmeyen uygulamasıyla da dış cephe ısı yalıtım çözümleri arasında öne çıkıyor.  

 

 

 

Türk boya sektörüne bayilik sistemini ilk getiren marka olan DYO, yalıtım sektöründe kazandırdığı DYOTHERM markasının çevre dostu ürünü DYOTHERM ISOLTECO 100’u uygulamacı bayilerine tanıttı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 13-15 Nisan tarihleri arasında Cratos Premium Otel’de gerçekleştirilen DYO’nun yeni nesil ısı yalıtım ürünü tanıtım toplantısına sayıları 105’i bulan uygulamacı bayi ve sektör profesyoneli katıldı.

 

DYO Satış Direktörü Halil Harun Gönenç’in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Yalıtım ve Direk Satış Müdürü Hakan Yılmaz, yalıtım pazarı ile ilgili bir sunum yaptı. DYO Akademi ve Teknik Servis Müdürü Pınar Şimşek ürün eğitimi verirken, Yalıtım Müdürü Meltem Demircan Küçük, DYOTHERM ISOLTECO 110 kapsam ve belgeleri, Pazarlama Ürün Müdürü Burcu Güngör de yalıtım iletişim çalışmaları konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonrasında, DYO Kuzey Kıbrıs bayisi ile birlikte uygulamacı bayilere ve sektör profesyonellerine ürünün canlı uygulaması yaptırıldı ve detayları hakkında uygulama alanında bilgi verildi.

 

TÜRKİYE’DE ISI YALITIM SEKTÖRÜNDE BİR İLK

Bağlayıcı madde ve kimyasal katkılarla zenginleştirilen, hibrit teknoloji ile üretilmiş özel bir ısı yalıtım ürünü olan DYOTHERM ISOLTECO 110, Türkiye’de ısı yalıtım sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor. Uygulamacı bayilerden tam not alan DYOTHERM ISOLTECO 110, binalarda yangın yönetmeliğine uygun A sınıfı yangın direncine sahip bir ürün. Aynı zamanda hafif ve dübel gerektirmeyen uygulamasıyla da dış cephe ısı yalıtım çözümleri arasında öne çıkıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.