EDİP AKBAYRAM BİR CAN DAHA ÇOĞALDI.

GÜNDEM 18.03.2018 - 15:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1351+ kez okundu.
 

EDİP AKBAYRAM BİR CAN DAHA ÇOĞALDI.

Haber: Ayça Öztorun Edip- Ayten Akbayram çiftinin kızı Türkü Akbayram Çınar, bir kız çocuk annesi oldu.   Edip Akbayram, “dede olmanın coşkusunu yaşıyorum, yeni bir canın yuvamıza gelişi yuvamızın mutluluğuna mutluluk kattı” dedi.   HOŞGELDİN LAVİN BEBEK   Bebeğin adının Lavin olduğunu söyleyen Edip Akbayram, “türküler gibi güzel bir bebeğimiz oldu” dedi.  Geçtiğimiz yıllarda Serdar Çınar’la dünyaevine giren Türkü Akbayram, anne olmanın çok özel bir duygu olduğunu açıkladı.    Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü mezunu olan, sekiz yıl klasik müzik eğitimi alan, daha sonra Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Türkü Akbayram, Marmara Üniversitesi’nde lisans yaptı ve Galatasaray Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı. Kendi işinin dışında babasına vokalist olarak eşlik etmeye devam eden Türkü Akbayram’ın altı parçalık single’ı hazır. Lavin bebeğin dünyaya gelişiyle, bir süre istirahat edeceğini, tüm zamanlarını bebeğiyle geçirmek istediğini açıkladı.    Türkü Akbayram’ın Single’ı bir kaç ay sonra sevenleriyle buluşacak...  

Haber: Ayça Öztorun

Edip- Ayten Akbayram çiftinin kızı Türkü Akbayram Çınar, bir kız çocuk annesi oldu.

 

Edip Akbayram, “dede olmanın coşkusunu yaşıyorum, yeni bir canın yuvamıza gelişi yuvamızın mutluluğuna mutluluk kattı” dedi.

 

HOŞGELDİN LAVİN BEBEK

 

Bebeğin adının Lavin olduğunu söyleyen Edip Akbayram, “türküler gibi güzel bir bebeğimiz oldu” dedi. 

Geçtiğimiz yıllarda Serdar Çınar’la dünyaevine giren Türkü Akbayram, anne olmanın çok özel bir duygu olduğunu açıkladı. 

 

Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü mezunu olan, sekiz yıl klasik müzik eğitimi alan, daha sonra Yeditepe Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Türkü Akbayram, Marmara Üniversitesi’nde lisans yaptı ve Galatasaray Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı.

Kendi işinin dışında babasına vokalist olarak eşlik etmeye devam eden Türkü Akbayram’ın altı parçalık single’ı hazır. Lavin bebeğin dünyaya gelişiyle, bir süre istirahat edeceğini, tüm zamanlarını bebeğiyle geçirmek istediğini açıkladı. 

 

Türkü Akbayram’ın Single’ı bir kaç ay sonra sevenleriyle buluşacak...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.