Eğitimci Ahmet Yağlı tüp mide ameliyatı oldu

EĞİTİM 22.10.2017 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1340+ kez okundu.
 

Eğitimci Ahmet Yağlı tüp mide ameliyatı oldu

Tarsus Kampüs Okulları’nın sahibi Ahmet Yağlı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu. Ameliyatı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük gerçekleştirdi   TARSUS eğitim dünyasının önemli markalarından Kampüs Okulları’nın sahibi matematik öğretmeni Ahmet Yağlı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’ün gerçekleştirdiği ve laparoskopik olarak yapılan operasyonla, Ahmet Yağlı’nın midesinin büyük bölümü alındı. 24 saat geçmeden ayağa kalkan Ahmet Yağlı’yı operasyon sonrası Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ile Op. Dr. Erdal Cücük ve hemşireler ziyaret etti.   DALIŞ SPORU ZORLANMIŞTI Ameliyat öncesi 135 kilo olan 38 yaşındaki Ahmet Yağlı, özellikle 2004 yılından bu yana obezite hastalığı olduğunu, günlük yaşamında ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. En çok, dalış sporunu yaparken zorlandığını kaydeden Yağlı, “Dalarken, vücut ağırlığınızın yüzde 10’u kadar ağırlık alırsınız. Ben 135 kilo olduğum için, herkesten fazla ağırlık taşımak zorunda kalıyordum. Dalış sporunu istediğim gibi yapamıyordum. Öte yandan günlük hayatımda da hareketlerim kısıtlanmıştı. Giysi bulmakta zorlanıyordum” dedi.   GENÇLİĞİME DÖNECEĞİM Birçok kez spor ve diyetle zayıflamak istediğini ancak başarılı olamadığını anlatan Ahmet Yağlı, sonunda tüp mide ameliyatına karar verdiğini söyledi. Yakınlarının tavsiyesi üzerine Medical Park Tarsus Hastanesi’ne geldiğini ifade eden Yağlı, “Çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim. 24 saat geçmeden yürümeye başlardım. Ağrım yok. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hedefim 78 kiloya inmek. En son üniversite öğrencisiyken bu kilodaydım. Zayıflayıp gençliğime döneceğim” dedi.

Tarsus Kampüs Okulları’nın sahibi Ahmet Yağlı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu. Ameliyatı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük gerçekleştirdi

 

TARSUS eğitim dünyasının önemli markalarından Kampüs Okulları’nın sahibi matematik öğretmeni Ahmet Yağlı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde tüp mide ameliyatı oldu. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’ün gerçekleştirdiği ve laparoskopik olarak yapılan operasyonla, Ahmet Yağlı’nın midesinin büyük bölümü alındı. 24 saat geçmeden ayağa kalkan Ahmet Yağlı’yı operasyon sonrası Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin ile Op. Dr. Erdal Cücük ve hemşireler ziyaret etti.

 

DALIŞ SPORU ZORLANMIŞTI

Ameliyat öncesi 135 kilo olan 38 yaşındaki Ahmet Yağlı, özellikle 2004 yılından bu yana obezite hastalığı olduğunu, günlük yaşamında ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. En çok, dalış sporunu yaparken zorlandığını kaydeden Yağlı, “Dalarken, vücut ağırlığınızın yüzde 10’u kadar ağırlık alırsınız. Ben 135 kilo olduğum için, herkesten fazla ağırlık taşımak zorunda kalıyordum. Dalış sporunu istediğim gibi yapamıyordum. Öte yandan günlük hayatımda da hareketlerim kısıtlanmıştı. Giysi bulmakta zorlanıyordum” dedi.

 

GENÇLİĞİME DÖNECEĞİM

Birçok kez spor ve diyetle zayıflamak istediğini ancak başarılı olamadığını anlatan Ahmet Yağlı, sonunda tüp mide ameliyatına karar verdiğini söyledi. Yakınlarının tavsiyesi üzerine Medical Park Tarsus Hastanesi’ne geldiğini ifade eden Yağlı, “Çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim. 24 saat geçmeden yürümeye başlardım. Ağrım yok. Kendimi çok iyi hissediyorum. Hedefim 78 kiloya inmek. En son üniversite öğrencisiyken bu kilodaydım. Zayıflayıp gençliğime döneceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.