Eğlence Dönüşü Birbirini Bıçaklayan Gençleri, Vatandaşlar Linç Etmek İstedi

15.04.2017 - 16:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1255+ kez okundu.
 

Eğlence Dönüşü Birbirini Bıçaklayan Gençleri, Vatandaşlar Linç Etmek İstedi

Bursa'da otomobilin içinde kavga eden iki kişi birbirlerini bıçakladı. Otomobildekilerden biri, müdahale eden vatandaşlara saldırınca çevredekiler tarafından linç edilmek istendi.
Bursa'da eğlence dönüşü otomobilde hesap yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce dehşet dakikaları yaşandı. Direksiyondaki Arslan Karakoyun'u ekmek bıçağı ile yaralayan Özcan Sönmez, müdahale eden çevredekilere de saldırınca, linç edilmek istendi. polis öfkeli kalabalığı silah çekerek dağıttı. ''HESAP YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI'' Olay sabah saat 09.30 sıralarında Merkez Yıldırım ilçesi Yüksek İhtisas Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre gece birlikte alkol alan Arslan Karakoyun ve Özcan Sönmez evlerine gitmek için otomobille yola çıktı. Ancak araç içinde iddiaya göre hesap yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Özcan Sönmez, direksiyondaki Arslan Karakoyun'u yanında taşıdığı ekmek bıçağı ile yaraladı. Aracını durduran Arslan Karakoyun da çakıyla Sönmez'e karşılık verirken, bir yandan da araçtan dışarıya çıkmak istedi. YARDIM ETMEK İSTEYENLERE DE SALDIRDI Çevredekilerin olayı görünce müdahale ederek Arslan Karakoyun'u araçtan çıkarmak isteyince Özcan Sönmez onlara da saldırmaya kalkıştı. Toplanan kalabalık Sönmez'i araçtan indirip linç etmeye kalkıştı. Gelen polis ekibi kalabalığı ancak silah çekerek uzaklaştırıldı. ARAÇTAN GÜÇLÜKLE İNDİRİLDİ Bu sırada yaralı Arslan Karakoyun çağrılan ambulansla yakındaki Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polisler araçtan güçlükle indirdikleri Özcan Sönmez'i, saldırgan tavrını sürdürünce kelepçe taktı ve ardından ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. KAÇAN ÜÇÜNCÜ KİŞİ ARANIYOR Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Arslan Karakoyun ve Özcan Sönmez'in birbirlerini yaraladığı otomobilde bulunan ve kavga çıkınca inip kaçan üçüncü bir kişiyi de arıyor.
Bursa'da otomobilin içinde kavga eden iki kişi birbirlerini bıçakladı. Otomobildekilerden biri, müdahale eden vatandaşlara saldırınca çevredekiler tarafından linç edilmek istendi.

Bursa'da eğlence dönüşü otomobilde hesap yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce dehşet dakikaları yaşandı. Direksiyondaki Arslan Karakoyun'u ekmek bıçağı ile yaralayan Özcan Sönmez, müdahale eden çevredekilere de saldırınca, linç edilmek istendi. polis öfkeli kalabalığı silah çekerek dağıttı.

''HESAP YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI''

Olay sabah saat 09.30 sıralarında Merkez Yıldırım ilçesi Yüksek İhtisas Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre gece birlikte alkol alan Arslan Karakoyun ve Özcan Sönmez evlerine gitmek için otomobille yola çıktı. Ancak araç içinde iddiaya göre hesap yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Özcan Sönmez, direksiyondaki Arslan Karakoyun'u yanında taşıdığı ekmek bıçağı ile yaraladı. Aracını durduran Arslan Karakoyun da çakıyla Sönmez'e karşılık verirken, bir yandan da araçtan dışarıya çıkmak istedi.

YARDIM ETMEK İSTEYENLERE DE SALDIRDI

Çevredekilerin olayı görünce müdahale ederek Arslan Karakoyun'u araçtan çıkarmak isteyince Özcan Sönmez onlara da saldırmaya kalkıştı. Toplanan kalabalık Sönmez'i araçtan indirip linç etmeye kalkıştı. Gelen polis ekibi kalabalığı ancak silah çekerek uzaklaştırıldı.

ARAÇTAN GÜÇLÜKLE İNDİRİLDİ

Bu sırada yaralı Arslan Karakoyun çağrılan ambulansla yakındaki Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polisler araçtan güçlükle indirdikleri Özcan Sönmez'i, saldırgan tavrını sürdürünce kelepçe taktı ve ardından ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı.

KAÇAN ÜÇÜNCÜ KİŞİ ARANIYOR

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Arslan Karakoyun ve Özcan Sönmez'in birbirlerini yaraladığı otomobilde bulunan ve kavga çıkınca inip kaçan üçüncü bir kişiyi de arıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.