EKAR, GLOBEL’LE DAHA BÜYÜDÜ

GÜNDEM 15.10.2019 - 16:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2825+ kez okundu.
 

EKAR, GLOBEL’LE DAHA BÜYÜDÜ

  Gökhan Kardeş ile Melih Kılıcıkan’ın sahibi olduğu EKAR Turizm Seyahat Firması Almanya’nın en büyük oto kiralama firması olan  Global’le daha büyüdü.  Gökhan Kardeş, “24 saat ulaşılabilecek çağrı merkezimiz var. Kaza durumunda araç değiştirmenizi sağlayacak ekibimiz var. Kendini ispat etmiş, güvenli bir firmayız” dedi. İSTANBUL, ADANA VE MERSİN İLE GLOBAL’LE 35 ŞEHİRDEYİZ Araç kiralamanın önemli adresi EKAR Turizm Seyahat Firması, 2004 yılında kuruldu. Firma ortaklarından Gökhan Kardeş, İstanbul’da üç, Adana ve Mersin olmak üzere toplam beş merkez bürosunda 55 çalışanla hizmet verdiklerini belirterek, “Şu an Türkiye’de merkez bürolar dışında 35 şehirde Global’a bağlı EKAR oto ofislerimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi. HER MARKA ARAÇLA HİZMET VERİYORUZ 36 aya kadar uzun dönem araç kiraya verdiklerini, transfer hizmetleri yaptıklarını kaydeden Gökhan Kardeş, “12, 24 ve 36 aya yayılan araç kiralamalarında vade uzun olduğu için fiyatlar indirimli oluyor. Şirketlere uzun ve kısa dönemli transfer hizmetleri de vermekteyiz. Hyundai, Mercedes, Audi, Volkswagen, Volvo gibi her markadan araçlarımız var” diye konuştu. EKAR DEMEK GÜVEN DEMEK Faizlerin yükselmesi nedeniyle sektörde zaman zaman sıkıntı yaşandığını da dile getiren EKAR Turizm Seyahat Firması ortaklarından Gökhan Kardeş şöyle devam etti: “Üç ay önce 80 bin TL’ye aldığımız araçlar şimdi 130-140 bin lira. Hemen hemen yüzde 50’ye varan zam yapıldı ama biz kendi fiyatlarımıza bunu yansıtmadık. Tüm firmalar bu sıkıntıyı yaşıyor. Kurumsal çalışıyoruz. Sigorta şirketleriyle anlaşmamız var. Kaza yapan araçların yedeklemesini yapıyoruz. Örneğin kaza yaptınız ve aracınız tamirde. Biz sigorta şirketi aracılığıyla size belli süreliğine araç veriyoruz. Şu an Global firmasıyla çalışıyoruz. Bu da çok önemli. Çünkü insanlar güvenli firmaları, marka firmaları tercih ediyor. Bazı merdiven altı bu işi yapanlar 2019 model araç isteyene 2014 model araç götürüyor, türlü bahanelerle insanları mağdur ediyor. Örneğin yurtdışından gelecek olanlar açıyor bilgisayarı bakıyor. Onların tercihi ise Türkiye’deki uluslararası marka firmalar oluyor. Onlar merdiven altı firmaların klimasız, bozuk araçlardan korkuyor. Çünkü o merdiven altı firmaları şikayet edecek merci yok. Bizim kaza durumunda teknik personelimiz var. 24 saat ulaşılabilecek çağrı merkezimiz var. Kaza durumunda araç değiştirmenizi sağlayacak ekibimiz var. Sonuç olarak kendini ispat etmiş, güvenli bir firmayız.”

 

Gökhan Kardeş ile Melih Kılıcıkan’ın sahibi olduğu EKAR Turizm Seyahat Firması Almanya’nın en büyük oto kiralama firması olan  Global’le daha büyüdü.  Gökhan Kardeş, “24 saat ulaşılabilecek çağrı merkezimiz var. Kaza durumunda araç değiştirmenizi sağlayacak ekibimiz var. Kendini ispat etmiş, güvenli bir firmayız” dedi.

İSTANBUL, ADANA VE MERSİN

İLE GLOBAL’LE 35 ŞEHİRDEYİZ

Araç kiralamanın önemli adresi EKAR Turizm Seyahat Firması, 2004 yılında kuruldu. Firma ortaklarından Gökhan Kardeş, İstanbul’da üç, Adana ve Mersin olmak üzere toplam beş merkez bürosunda 55 çalışanla hizmet verdiklerini belirterek, “Şu an Türkiye’de merkez bürolar dışında 35 şehirde Global’a bağlı EKAR oto ofislerimizle hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.

HER MARKA ARAÇLA HİZMET VERİYORUZ

36 aya kadar uzun dönem araç kiraya verdiklerini, transfer hizmetleri yaptıklarını kaydeden Gökhan Kardeş, “12, 24 ve 36 aya yayılan araç kiralamalarında vade uzun olduğu için fiyatlar indirimli oluyor. Şirketlere uzun ve kısa dönemli transfer hizmetleri de vermekteyiz. Hyundai, Mercedes, Audi, Volkswagen, Volvo gibi her markadan araçlarımız var” diye konuştu.

EKAR DEMEK GÜVEN DEMEK

Faizlerin yükselmesi nedeniyle sektörde zaman zaman sıkıntı yaşandığını da dile getiren EKAR Turizm Seyahat Firması ortaklarından Gökhan Kardeş şöyle devam etti: “Üç ay önce 80 bin TL’ye aldığımız araçlar şimdi 130-140 bin lira. Hemen hemen yüzde 50’ye varan zam yapıldı ama biz kendi fiyatlarımıza bunu yansıtmadık. Tüm firmalar bu sıkıntıyı yaşıyor. Kurumsal çalışıyoruz. Sigorta şirketleriyle anlaşmamız var. Kaza yapan araçların yedeklemesini yapıyoruz. Örneğin kaza yaptınız ve aracınız tamirde. Biz sigorta şirketi aracılığıyla size belli süreliğine araç veriyoruz. Şu an Global firmasıyla çalışıyoruz. Bu da çok önemli. Çünkü insanlar güvenli firmaları, marka firmaları tercih ediyor. Bazı merdiven altı bu işi yapanlar 2019 model araç isteyene 2014 model araç götürüyor, türlü bahanelerle insanları mağdur ediyor. Örneğin yurtdışından gelecek olanlar açıyor bilgisayarı bakıyor. Onların tercihi ise Türkiye’deki uluslararası marka firmalar oluyor. Onlar merdiven altı firmaların klimasız, bozuk araçlardan korkuyor. Çünkü o merdiven altı firmaları şikayet edecek merci yok. Bizim kaza durumunda teknik personelimiz var. 24 saat ulaşılabilecek çağrı merkezimiz var. Kaza durumunda araç değiştirmenizi sağlayacak ekibimiz var. Sonuç olarak kendini ispat etmiş, güvenli bir firmayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.