Elektrikçilere kayyum atandı

SİYASET 14.05.2018 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2286+ kez okundu.
 

Elektrikçilere kayyum atandı

Adana Elektrik Teknisyenleri Odası’na kayyum atandı. ŞUBAT AYINDA SEÇİM YAPILMIŞTI
Elektrik Teknisyenleri Odası Olağan Genel Kurulu’nda çıkan sonuca itiraz nedeniyle kayyum atandığı öne sürüldü. Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan seçimde 3 aday yarışmış, mevcut Başkan İsmail Abike 177 oyla yeniden başkanlığa seçilmişti.  BÜTÇE TOPLANTISI KAVGALI GEÇTİ Adaylardan Mehmet Selim Gök 169 oyda kalırken, Cem Ceyhun Yıldız da 114 oy almıştı. Elektrik Teknisyenleri Odası’nın bütçe toplantısında ise kavga çıkmış ve 3 kişi yaralanmıştı.  ŞİKÂYETLER ÜZERİNE ATAMA YAPILDI Yaşanan gelişmelerin ardından hem bütçe hem de seçimlerle ilgili şikâyetler üzerine odaya kayyum atandı. Kayyum sürecinin ne zamana kadar devam edeceği ise henüz netleşmedi.
Adana Elektrik Teknisyenleri Odası’na kayyum atandı. ŞUBAT AYINDA SEÇİM YAPILMIŞTI

Elektrik Teknisyenleri Odası Olağan Genel Kurulu’nda çıkan sonuca itiraz nedeniyle kayyum atandığı öne sürüldü. Geçtiğimiz Şubat ayında yapılan seçimde 3 aday yarışmış, mevcut Başkan İsmail Abike 177 oyla yeniden başkanlığa seçilmişti. 
BÜTÇE TOPLANTISI KAVGALI GEÇTİ
Adaylardan Mehmet Selim Gök 169 oyda kalırken, Cem Ceyhun Yıldız da 114 oy almıştı. Elektrik Teknisyenleri Odası’nın bütçe toplantısında ise kavga çıkmış ve 3 kişi yaralanmıştı. 
ŞİKÂYETLER ÜZERİNE ATAMA YAPILDI
Yaşanan gelişmelerin ardından hem bütçe hem de seçimlerle ilgili şikâyetler üzerine odaya kayyum atandı. Kayyum sürecinin ne zamana kadar devam edeceği ise henüz netleşmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.