Elim Sende Filminin Afiş Çekimlerini Özgür Özbalkan Gerçekleştirdi

10.02.2018 - 08:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2059+ kez okundu.
 

Elim Sende Filminin Afiş Çekimlerini Özgür Özbalkan Gerçekleştirdi

  Avantgarde Yapım tarafından beyazperdeye aktarılan ‘Elim Sende’ filminin afiş çekimleri yapıldı. Fotoğraf çekimi uzun yılladır sektöre hizmet veren Özgür Özbalkan tarafından gerçekleştirildi. Bir hayli keyifli geçen çekimlerde usta oyuncu Eşref Kolçak’a doğum günü sürprizi yapıldı. Özbalkan, kurgu yönetmenliği, kurgu montaj olmak üzere birçok kısa film ve dizi çalışmasında görev aldı. Birçok başarılı işe imza atan fotoğrafçı, moda fotoğraf çalışmaları reklam çekimleri ve senaryolarını yazdı. Sektörün deneyimli ismi Özbalkan, montaj ve fotoğraf çekim teknikleri ile ilgili eğitimler de veriyor. Senarist ve yönetmenliğini Banu Kaptanoğlularının yaptığı etkileyici aşk hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ‘Elim Sende’ sinema filmi 11 Mayıs’ta vizyona girecek. Film oyuncuları geçtiğimiz günlerde afiş çekimi için Ortadoğu Sinema Okulu’nda bir araya geldi. Deneyimli fotoğrafçı Özgür Özbakan’ın gerçekleştirdiği çekimler neşe içinde geçti. Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı filmde usta oyuncu Eşref Kolçak da yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Tuğba Özay, Seda Aktuğlu,Ramazan Cabalar, Destina Su Çare, Zeynep Tuggen Kuloğlu ve Erkan Çelik gibi ünlü isimler bulunuyor.  

 

Avantgarde Yapım tarafından beyazperdeye aktarılan ‘Elim Sende’ filminin afiş çekimleri yapıldı. Fotoğraf çekimi uzun yılladır sektöre hizmet veren Özgür Özbalkan tarafından gerçekleştirildi. Bir hayli keyifli geçen çekimlerde usta oyuncu Eşref Kolçak’a doğum günü sürprizi yapıldı. Özbalkan, kurgu yönetmenliği, kurgu montaj olmak üzere birçok kısa film ve dizi çalışmasında görev aldı. Birçok başarılı işe imza atan fotoğrafçı, moda fotoğraf çalışmaları reklam çekimleri ve senaryolarını yazdı. Sektörün deneyimli ismi Özbalkan, montaj ve fotoğraf çekim teknikleri ile ilgili eğitimler de veriyor.

Senarist ve yönetmenliğini Banu Kaptanoğlularının yaptığı etkileyici aşk hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken ‘Elim Sende’ sinema filmi 11 Mayıs’ta vizyona girecek. Film oyuncuları geçtiğimiz günlerde afiş çekimi için Ortadoğu Sinema Okulu’nda bir araya geldi. Deneyimli fotoğrafçı Özgür Özbakan’ın gerçekleştirdiği çekimler neşe içinde geçti. Başrollerini Seda Kement ve Serkan Gürkan’ın paylaştığı filmde usta oyuncu Eşref Kolçak da yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Fatih Küçük, Gülşah Yavuz, Belkıs Akçil, Tayfun Sav, Cüneyt Tek, Tuğba Özay, Seda Aktuğlu,Ramazan Cabalar, Destina Su Çare, Zeynep Tuggen Kuloğlu ve Erkan Çelik gibi ünlü isimler bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.