Emniyet Müdürlüğünden “Genç adımlar kampa-3 ” projesi

22.06.2019 - 13:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1436+ kez okundu.
 

Emniyet Müdürlüğünden “Genç adımlar kampa-3 ” projesi

  Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü “Genç Adımlar Kampa-3” projesi kapsamında 34 öğrenciyi Çanakkale ve Bursa’ya gönderdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak sosyal ve kültürel projeler kapsamında ilimizde bulunan okullardaki öğrencilere, özellikle 14-18 yaş grubuna, terör ve terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri hakkında bilgilendirme yapılarak sosyal kültürel faaliyetleri desteklemek amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hareket edilerek liselerde eğitim gören risk grubu içinde bulunan, ekonomik ve sosyal faktörlerden dolayı yaşadığı mahallenin, çevrenin dışına çıkamamış, ülkemizde bulunan farklı kültürlerle etkileşim halinde olamamış öğrencilerimizin farklı kültür ve fikirlerin farkına varması, o fikirlere saygı duyması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının ve devlete olan bağın güçlenmesi amacıyla (34) öğrenci, ve (3) görevli ile birlikte Çanakkale ve Bursa ilinin tarihi ve kültürel yerlerini kapsayacak gezi faaliyeti yapıldı.   Dört gün süren gezi için Çanakkale ve Bursa’ya gidecek öğrenciler İl Emniyet Müdürümüz Zafer Aktaş tarafından uğurlandı. Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan öğrencilere veliler ve polis memurları da eşlik etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Aktaş, “Ülkemizin değişik köşeleri her biri birbirinden farklı tarihtir özellikle Çanakkale ve Bursa başlı başına bir tarihtir. Gezi boyunca zamanınızı iyi değerlendirin. Yolunuz açık olsun, güle güle gidin ve gelin.” Dedi. Bu kapsamda 21 Haziran 2019 Cuma günü başlayıp 24 Haziran 2019 Pazartesi günü sonlanacak olan “Genç Adımlar Kampa-3” projesi Çanakkale ve Bursa ili gezisine, farklı kültürlerle etkileşim halinde olamamış öğrencilerimizin farklı kültür ve fikirlerin farkına varması ve o kültürlere saygı duyması amacıyla sosyo-ekonomik açıdan zayıf olan bölgede bulunan Enver KURTTEPELİ Anadolu Lisesi, Melihşah Anadolu Lisesi ve 19 Mayıs Anadolu Lisesi’nden seçilen toplamda  (34) öğrenci ve (3) görevli ile gidilmesi, Çanakkale ve Bursa İllerinin tarihi ve kültürel yerlerinin gezdirilmesi, Çanakkale ruhunun bizzat yerinde yaşatılarak öğrencilerin milli ve manevi duygularının pekiştirilmesinin sağlanması planlanmaktadır.   Gençlerimizin sosyal-kültürel faaliyetlerle ilgilenmesini sağlayarak onların yasadışı örgütlere yönelmemesi, çeşitli örgüt yapılarından uzak durması, çevresinde gelişen olaylara karşı farkındalık oluşturulması adına Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen bu tür projeler devam edecektir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü

 

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü “Genç Adımlar Kampa-3” projesi kapsamında 34 öğrenciyi Çanakkale ve Bursa’ya gönderdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak sosyal ve kültürel projeler kapsamında ilimizde bulunan okullardaki öğrencilere, özellikle 14-18 yaş grubuna, terör ve terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri hakkında bilgilendirme yapılarak sosyal kültürel faaliyetleri desteklemek amacıyla Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa hareket edilerek liselerde eğitim gören risk grubu içinde bulunan, ekonomik ve sosyal faktörlerden dolayı yaşadığı mahallenin, çevrenin dışına çıkamamış, ülkemizde bulunan farklı kültürlerle etkileşim halinde olamamış öğrencilerimizin farklı kültür ve fikirlerin farkına varması, o fikirlere saygı duyması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının ve devlete olan bağın güçlenmesi amacıyla (34) öğrenci, ve (3) görevli ile birlikte Çanakkale ve Bursa ilinin tarihi ve kültürel yerlerini kapsayacak gezi faaliyeti yapıldı.

 

Dört gün süren gezi için Çanakkale ve Bursa’ya gidecek öğrenciler İl Emniyet Müdürümüz Zafer Aktaş tarafından uğurlandı. Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan öğrencilere veliler ve polis memurları da eşlik etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Aktaş, “Ülkemizin değişik köşeleri her biri birbirinden farklı tarihtir özellikle Çanakkale ve Bursa başlı başına bir tarihtir. Gezi boyunca zamanınızı iyi değerlendirin. Yolunuz açık olsun, güle güle gidin ve gelin.” Dedi.

Bu kapsamda 21 Haziran 2019 Cuma günü başlayıp 24 Haziran 2019 Pazartesi günü sonlanacak olan “Genç Adımlar Kampa-3” projesi Çanakkale ve Bursa ili gezisine, farklı kültürlerle etkileşim halinde olamamış öğrencilerimizin farklı kültür ve fikirlerin farkına varması ve o kültürlere saygı duyması amacıyla sosyo-ekonomik açıdan zayıf olan bölgede bulunan Enver KURTTEPELİ Anadolu Lisesi, Melihşah Anadolu Lisesi ve 19 Mayıs Anadolu Lisesi’nden seçilen toplamda  (34) öğrenci ve (3) görevli ile gidilmesi, Çanakkale ve Bursa İllerinin tarihi ve kültürel yerlerinin gezdirilmesi, Çanakkale ruhunun bizzat yerinde yaşatılarak öğrencilerin milli ve manevi duygularının pekiştirilmesinin sağlanması planlanmaktadır.

 

Gençlerimizin sosyal-kültürel faaliyetlerle ilgilenmesini sağlayarak onların yasadışı örgütlere yönelmemesi, çeşitli örgüt yapılarından uzak durması, çevresinde gelişen olaylara karşı farkındalık oluşturulması adına Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen bu tür projeler devam edecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

ADANA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.