Emniyetten denetim

GÜNDEM 03.06.2019 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1748+ kez okundu.
 

Emniyetten denetim

           Adana  İl Emniyet Müdürümüz tarafından, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla almış olduğumuz emniyet tedbirleri ile bu tedbirlerin etkisini yerinde görmek ve ayrıca ilimiz bağlantı yol güzergâhlarında ve Şehir merkezinde seyahat eden sürücülerde trafik güvenliği konusunda ülke genelinde olduğu gibi ilimiz genelinde de daha güçlü ve yoğun bir farkındalık oluşturmak amacıyla, 02.06.2019 günü ilimiz Atatürk Caddesi ,Turgut Özal Bulvarı ,Otoyol Polis Uygulama Noktalarındaki görevli ekip ve personellerimiz İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş  tarafından yerinde denetlemiştir.       Denetimler sırasında, seyahat eden vatandaşlarımızın araçlarında bulunan çocuklarına Trafik Karneleri ve Broşürler ,kırmızı düdük ,kupa bardak ,balon ile lokum ikram edildi.   Araç sürücülerinin daha duyarlı olmaları sağlanmıştır. Araç sürücü ve yolcularına gerekli bilgilendirmeleri yaparak Ramazan Bayramlarını kutlamıştır.  

        

 

Adana  İl Emniyet Müdürümüz tarafından, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amacıyla almış olduğumuz emniyet tedbirleri ile bu tedbirlerin etkisini yerinde görmek ve ayrıca ilimiz bağlantı yol güzergâhlarında ve Şehir merkezinde seyahat eden sürücülerde trafik güvenliği konusunda ülke genelinde olduğu gibi ilimiz genelinde de daha güçlü ve yoğun bir farkındalık oluşturmak amacıyla, 02.06.2019 günü ilimiz Atatürk Caddesi ,Turgut Özal Bulvarı ,Otoyol Polis Uygulama Noktalarındaki görevli ekip ve personellerimiz İl Emniyet Müdürümüz Sayın Zafer Aktaş  tarafından yerinde denetlemiştir.

      Denetimler sırasında, seyahat eden vatandaşlarımızın araçlarında bulunan çocuklarına Trafik Karneleri ve Broşürler ,kırmızı düdük ,kupa bardak ,balon ile lokum ikram edildi.   Araç sürücülerinin daha duyarlı olmaları sağlanmıştır. Araç sürücü ve yolcularına gerekli bilgilendirmeleri yaparak Ramazan Bayramlarını kutlamıştır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.