En acı Öğretmenler günü

GÜNDEM 24.11.2017 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1056+ kez okundu.
 

En acı Öğretmenler günü

Dün, onun günüydü. En büyük özlemi eşinin sağlığına kavuşması ve mutlu günlerine kaldıkları yerden devam etmekti.  ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Bir öğretmendi Derya Can. Polis memuru eşi Arda Can, 6 ay önce bir kaza geçirmişti. Acı haber Öğretmenler Günü’nde geldi. Arda Can, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Bir öğretmen olan Derya Can, eşini Öğretmenler Günü’nde yitirdi. Henüz 25 yaşındaki şehit polis memuru Arda Can, dün düzenlenen törenle ağıtlar ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.  EŞİ FOTOĞRAFINI ÖPEREK VEDA ETTİ Şehit polis için Sabancı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. Törene, Vali Mahmut Demirtaş, Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile askeri erkan, meslektaşları ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından öğretmen Derya Can, şehit eşinin fotoğrafını öperek ona son vedasını yaptı. Törende şehidin annesi Dilek Kılıç ve babası Serdar Can, gözyaşlarına boğuldu.  “VATANDAŞIN HUZURU İÇİN” Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, bir çocuk babası şehit polis memuru Can için düzenlenen törende bir konuşma yaptı. Polisin vatandaşın güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalıştığını söyleyen Yıldız, “Arda Can’da onlardan biriydi” dedi. Yıldız, şehidin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunurken şehit Arda Can’ın cenazesi Kozan’da toprağa verildi.

Dün, onun günüydü. En büyük özlemi eşinin sağlığına kavuşması ve mutlu günlerine kaldıkları yerden devam etmekti. 

ŞEHİT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bir öğretmendi Derya Can. Polis memuru eşi Arda Can, 6 ay önce bir kaza geçirmişti. Acı haber Öğretmenler Günü’nde geldi. Arda Can, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Bir öğretmen olan Derya Can, eşini Öğretmenler Günü’nde yitirdi. Henüz 25 yaşındaki şehit polis memuru Arda Can, dün düzenlenen törenle ağıtlar ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. 
EŞİ FOTOĞRAFINI ÖPEREK VEDA ETTİ
Şehit polis için Sabancı Merkez Camii’nde tören düzenlendi. Törene, Vali Mahmut Demirtaş, Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile askeri erkan, meslektaşları ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından öğretmen Derya Can, şehit eşinin fotoğrafını öperek ona son vedasını yaptı. Törende şehidin annesi Dilek Kılıç ve babası Serdar Can, gözyaşlarına boğuldu. 
“VATANDAŞIN HUZURU İÇİN”
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, bir çocuk babası şehit polis memuru Can için düzenlenen törende bir konuşma yaptı. Polisin vatandaşın güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalıştığını söyleyen Yıldız, “Arda Can’da onlardan biriydi” dedi. Yıldız, şehidin yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunurken şehit Arda Can’ın cenazesi Kozan’da toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.