En Eğlenceli Hobi Platformu: Creative Park

DÜNYA 05.10.2018 - 14:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1880+ kez okundu.
 

En Eğlenceli Hobi Platformu: Creative Park

Çocuklar, aileler ve tüm yetişkinler için yılın en çok koşuşturmalı dönemi şüphesiz okula dönüş zamanı oluyor… Okulların açıldığı tam da bu dönemde en eğlenceli aktivite önerilerden biri de teknoloji devi Canon’dangeliyor.Canon,ebeveynler, çocukları ve tüm yetişkinler için yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirebilecekleriücretsiz platformu Creative Park’ı sunuyor. Creative Park isimli web sitesinde; tebrik kartından doğum günü çerçevesine, 3 boyutlu hayvan figürlerinden ünlü kağıt katlama sanatı origamiye kadar çeşitli el işi aktiviteleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor; eğlencenin tadı Canon Creative Park’ta çıkıyor.   Yetişkinlerin yeni hobisi, ailelerin de çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesini sağlayacak öneri Canon’dan geliyor. Canon’un yaratıcılık parkı Creative Park web sitesi herkesin yaratıcılığını konuşturacağı, el becerilerini geliştirirken keyifli vakit geçireceği benzersiz bir platform sunuyor.    

Çocuklar, aileler ve tüm yetişkinler için yılın en çok koşuşturmalı dönemi şüphesiz okula dönüş zamanı oluyor… Okulların açıldığı tam da bu dönemde en eğlenceli aktivite önerilerden biri de teknoloji devi Canon’dangeliyor.Canon,ebeveynler, çocukları ve tüm yetişkinler için yaratıcılıklarını ve el becerilerini geliştirebilecekleriücretsiz platformu Creative Park’ı sunuyor. Creative Park isimli web sitesinde; tebrik kartından doğum günü çerçevesine, 3 boyutlu hayvan figürlerinden ünlü kağıt katlama sanatı origamiye kadar çeşitli el işi aktiviteleri ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor; eğlencenin tadı Canon Creative Park’ta çıkıyor.

 

Yetişkinlerin yeni hobisi, ailelerin de çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesini sağlayacak öneri Canon’dan geliyor. Canon’un yaratıcılık parkı Creative Park web sitesi herkesin yaratıcılığını konuşturacağı, el becerilerini geliştirirken keyifli vakit geçireceği benzersiz bir platform sunuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.