En hesaplı sinema keyfi Piazza AVYM’lerde

24.03.2018 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2564+ kez okundu.
 

En hesaplı sinema keyfi Piazza AVYM’lerde

    Şanlıurfa -  Kahramanmaraş/  Bulundukları kentlerin alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olan Piazza AVYM’ler, sinema keyfini de en hesaplı fiyatlarla yaşatarak, sinemasever ziyaretçilerinin bütçelerini koruyor.   Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza AVYM’lerde bulunan Cinemaximum salonlarında artık haftanın iki gününde bir kişi için 7 TL’den sinema keyfini yaşamak mümkün. Sadece pazartesi ve perşembe günlerine özel sunulan bu avantajdan her iki kentin halkı da hiçbir zorunluluk olmaksızın faydalanabilecekler.   Söz konusu günlerde tüm salonlar için geçerli olan ekonomik fiyatlı sinema biletlerini alan Piazza ziyaretçileri, Cinemaximum salonlarının geniş ve rahat koltukları ile ferah ortamında ev konforunda diledikleri filmi izleme fırsatı bulabilecekler.  

 

 

Şanlıurfa -  Kahramanmaraş/  Bulundukları kentlerin alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olan Piazza AVYM’ler, sinema keyfini de en hesaplı fiyatlarla yaşatarak, sinemasever ziyaretçilerinin bütçelerini koruyor.

 

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza AVYM’lerde bulunan Cinemaximum salonlarında artık haftanın iki gününde bir kişi için 7 TL’den sinema keyfini yaşamak mümkün. Sadece pazartesi ve perşembe günlerine özel sunulan bu avantajdan her iki kentin halkı da hiçbir zorunluluk olmaksızın faydalanabilecekler.

 

Söz konusu günlerde tüm salonlar için geçerli olan ekonomik fiyatlı sinema biletlerini alan Piazza ziyaretçileri, Cinemaximum salonlarının geniş ve rahat koltukları ile ferah ortamında ev konforunda diledikleri filmi izleme fırsatı bulabilecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.