EN TATTLI FESTİVAL

SİYASET 07.10.2019 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1052+ kez okundu.
 

EN TATTLI FESTİVAL

FESTİVALDE YÜREĞİR BELEDİYESİ STANDI DOLDU TAŞTI BAŞKAN KOCAİSPİR: “LEZZET FESTİVALİ ADANA’NIN TANITIMINA OLUMLU KATKI SAĞLADI''
  EN TATTLI FESTİVAL   “Büyük Akdeniz Şöleni” temasıyla Adana mutfağını Akdeniz ülkeleriyle buluşturan 3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde Yüreğir Belediyesi standı vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Standı ziyaret eden misafirleri ile tek tek ilgilenen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “3. Adana Lezzet Festivali, tüm sektörlerde yatırım, istihdam, üretim ve ihracatla ülke ekonomimize güç katan kentimizin tanıtımına olumlu katkı sağladı. Adana’mızın marka değeri için müthiş bir organizasyon oldu. Biz de Kültür Evleri deneysel mutfağımızdan sürpriz lezzetlerle festivalde yerimizi aldık. Standımıza gösterdikleri yoğun ilgi için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, emeği olan herkesi kutluyorum” dedi.   Adana Valiliği tarafından bu yıl "Büyük Akdeniz Şöleni" temasıyla gerçekleştirilen ve kent mutfağını Akdeniz ülkeleriyle buluşturmayı hedefleyen festival 3 gün sürdü. Kortej yürüyüşü ve açılış gösterisiyle başlayan festivalde, İtalya, Malta, Lübnan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İspanya, Fransa, Tunus, Fas, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinden ünlü şefler ile konuk ülkeler Güney Kore, Kolombiya ile Endonezya'dan misafirler yer aldı.   Kültür Evleri deneysel mutfağında üretilen sürpriz lezzetlerle festivale katılan Yüreğir Belediyesi’nin standı  vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Sıkma, ayran, Adana’nın yöresel tatları ve sürpriz lezzetlerin de ücretsiz dağıtıldığı Yüreğir Belediyesi standında ikramları tadan ve hoparlörden yükselen müziklerle gönüllerince eğlenen vatandaşlar Başkan Kocaispir’e teşekkür ettiler.   Ziyaretçilerle tek tek ilgilenen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana’mızın marka değeri için müthiş bir organizasyon oldu. Biz de Kültür Evleri deneysel mutfağımızdan çok özel lezzetlerle festivalde yerimizi aldık. Standımızın önü bayram yeri gibiydi. Bize gösterdikleri yoğun ilgi için tüm hemşerilerimize, uzaktan yakından gelen bütün ziyaretçilerimize teşekkür ediyor, emeği olan herkesi kutluyorum.” dedi.    
FESTİVALDE YÜREĞİR BELEDİYESİ STANDI DOLDU TAŞTI BAŞKAN KOCAİSPİR: “LEZZET FESTİVALİ ADANA’NIN TANITIMINA OLUMLU KATKI SAĞLADI''

 

EN TATTLI FESTİVAL

 

“Büyük Akdeniz Şöleni” temasıyla Adana mutfağını Akdeniz ülkeleriyle buluşturan 3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde Yüreğir Belediyesi standı vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Standı ziyaret eden misafirleri ile tek tek ilgilenen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “3. Adana Lezzet Festivali, tüm sektörlerde yatırım, istihdam, üretim ve ihracatla ülke ekonomimize güç katan kentimizin tanıtımına olumlu katkı sağladı. Adana’mızın marka değeri için müthiş bir organizasyon oldu. Biz de Kültür Evleri deneysel mutfağımızdan sürpriz lezzetlerle festivalde yerimizi aldık. Standımıza gösterdikleri yoğun ilgi için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, emeği olan herkesi kutluyorum” dedi.

 

Adana Valiliği tarafından bu yıl "Büyük Akdeniz Şöleni" temasıyla gerçekleştirilen ve kent mutfağını Akdeniz ülkeleriyle buluşturmayı hedefleyen festival 3 gün sürdü. Kortej yürüyüşü ve açılış gösterisiyle başlayan festivalde, İtalya, Malta, Lübnan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İspanya, Fransa, Tunus, Fas, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinden ünlü şefler ile konuk ülkeler Güney Kore, Kolombiya ile Endonezya'dan misafirler yer aldı.

 

Kültür Evleri deneysel mutfağında üretilen sürpriz lezzetlerle festivale katılan Yüreğir Belediyesi’nin standı  vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Sıkma, ayran, Adana’nın yöresel tatları ve sürpriz lezzetlerin de ücretsiz dağıtıldığı Yüreğir Belediyesi standında ikramları tadan ve hoparlörden yükselen müziklerle gönüllerince eğlenen vatandaşlar Başkan Kocaispir’e teşekkür ettiler.

 

Ziyaretçilerle tek tek ilgilenen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana’mızın marka değeri için müthiş bir organizasyon oldu. Biz de Kültür Evleri deneysel mutfağımızdan çok özel lezzetlerle festivalde yerimizi aldık. Standımızın önü bayram yeri gibiydi. Bize gösterdikleri yoğun ilgi için tüm hemşerilerimize, uzaktan yakından gelen bütün ziyaretçilerimize teşekkür ediyor, emeği olan herkesi kutluyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.