“Endüstri Bölgesi, Çukurova ve Türkiye ekonomisini kurtarır”

SİYASET 28.07.2017 - 10:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1790+ kez okundu.
 

“Endüstri Bölgesi, Çukurova ve Türkiye ekonomisini kurtarır”

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, siyasi ayrım yapmaksızın tüm vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye çalıştığını vurguladı
   “Bizim için önemli olan vatandaş çıkarıdır” ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana’da yaşayan tüm vatandaşların sorunlarının çözümü için siyasi ayrım yapmaksızın ilgili kurum ve kuruluşlarla diyalog halinde olacağını vurguladı. Tümer, bu kapsamda Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte partinin ilçe binasında bir araya geldikten sonra Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak’a nezaket ziyaretinde bulundu. ENDÜSTRİ BÖLGESİNE DİKKAT ÇEKTİ Ulusal boyutta siyasi farklılıkları olmasına karşın yereldeki halkın sorunlarını belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile milletvekillerinin tamamını ilgilendirdiğini söyleyen Tümer, “TBMM'de hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın belediyelerimizin ve halkın sorunlarına çözüm aramaya çalışıyoruz. Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi'nin hayata geçmesi için çözüm arayışımız devam ediyor. Endüstri bölgesinin tam olarak ekonomiye kazandırılması hem Ceyhan'ın hem de büyük ölçüde Türkiye ekonomisinin kurtulmasını sağlayacaktır. Bölge milletvekili olarak halkın çıkarına olan iş ve işlemlerde, görüşmelerde geri adım atmam” diye konuştu. BOYDAK, TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaretleri için Ceyhan ilçe örgütü ve Tümer’e teşekkür eden Ceyhan Belediye Başkanı Boydak ise, “Önemli olan hizmetse her fikir ve düşüncede olan insanları dinlememiz gerekiyor. Ceyhan Belediyesi tüm Ceyhanlıların belediyesidir. Adil bir çalışma yapacağız. Mecliste tüm üyelerin de katkısıyla Ceyhan halkına hizmet etmek istiyoruz” dedi.               CEYHANLILAR HASTANE BEKLİYOR CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ve meclis üyeleri ise Ceyhan ilçe merkezini tam ortadan ikiye bölen demiryolu nedeniyle trafikte büyük sorunlar yaşandığını, özellikle itfaiye ve ambulansların hızlı hareket edemediğini söyledi. CHP heyeti, Ceyhan’da yapımı planlanan Devlet Hastanesi’nin de bir an önce bitirilmesi çağrısında bulundu.
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, siyasi ayrım yapmaksızın tüm vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye çalıştığını vurguladı

 

 “Bizim için önemli olan vatandaş çıkarıdır”

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana’da yaşayan tüm vatandaşların sorunlarının çözümü için siyasi ayrım yapmaksızın ilgili kurum ve kuruluşlarla diyalog halinde olacağını vurguladı. Tümer, bu kapsamda Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte partinin ilçe binasında bir araya geldikten sonra Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

ENDÜSTRİ BÖLGESİNE DİKKAT ÇEKTİ
Ulusal boyutta siyasi farklılıkları olmasına karşın yereldeki halkın sorunlarını belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile milletvekillerinin tamamını ilgilendirdiğini söyleyen Tümer, “TBMM'de hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın belediyelerimizin ve halkın sorunlarına çözüm aramaya çalışıyoruz. Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi'nin hayata geçmesi için çözüm arayışımız devam ediyor. Endüstri bölgesinin tam olarak ekonomiye kazandırılması hem Ceyhan'ın hem de büyük ölçüde Türkiye ekonomisinin kurtulmasını sağlayacaktır. Bölge milletvekili olarak halkın çıkarına olan iş ve işlemlerde, görüşmelerde geri adım atmam” diye konuştu.

BOYDAK, TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretleri için Ceyhan ilçe örgütü ve Tümer’e teşekkür eden Ceyhan Belediye Başkanı Boydak ise, “Önemli olan hizmetse her fikir ve düşüncede olan insanları dinlememiz gerekiyor. Ceyhan Belediyesi tüm Ceyhanlıların belediyesidir. Adil bir çalışma yapacağız. Mecliste tüm üyelerin de katkısıyla Ceyhan halkına hizmet etmek istiyoruz” dedi.              

CEYHANLILAR HASTANE BEKLİYOR
CHP Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar ve meclis üyeleri ise Ceyhan ilçe merkezini tam ortadan ikiye bölen demiryolu nedeniyle trafikte büyük sorunlar yaşandığını, özellikle itfaiye ve ambulansların hızlı hareket edemediğini söyledi. CHP heyeti, Ceyhan’da yapımı planlanan Devlet Hastanesi’nin de bir an önce bitirilmesi çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.