ENGELLİ DERNEKLERİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

11.05.2018 - 10:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2264+ kez okundu.
 

ENGELLİ DERNEKLERİNDEN VALİ DEMİRTAŞ’A ZİYARET

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelli dernekleri temsilcileri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç’un da eşlik ettiği ziyarette kısa bir konuşma yapan Vali Demirtaş, ‘’Böyle anlamlı bir haftada engelli derneklerinin temsilcilerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum.’’ dedi.   Dernek temsilcilerinin hal ve hatırlarını sorarak onlarla sohbet eden Vali Demirtaş, geleceğe güvenle bakan güçlü bir toplum olmanın öncelikli şartının, tüm bireylerin eşit fırsat ve imkânlardan yararlanmasını sağlamak olduğunun bilinciyle,  engelli bireylere farklılıklarını htirmeden hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaları gerçekleştirme gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.   Adana Valiliği olarak daima birlikte ve yanlarında olmaya büyük özen gösterdikleri engelli vatandaşların toplumla bütünleşmelerini sağlayacak tüm faaliyetlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutladığını ifade etti.   Engelli dernekleri temsilcileri ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ederek derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.      
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelli dernekleri temsilcileri Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç’un da eşlik ettiği ziyarette kısa bir konuşma yapan Vali Demirtaş, ‘’Böyle anlamlı bir haftada engelli derneklerinin temsilcilerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum.’’ dedi.

 

Dernek temsilcilerinin hal ve hatırlarını sorarak onlarla sohbet eden Vali Demirtaş, geleceğe güvenle bakan güçlü bir toplum olmanın öncelikli şartının, tüm bireylerin eşit fırsat ve imkânlardan yararlanmasını sağlamak olduğunun bilinciyle,  engelli bireylere farklılıklarını htirmeden hayatlarını kolaylaştıracak çalışmaları gerçekleştirme gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

 

Adana Valiliği olarak daima birlikte ve yanlarında olmaya büyük özen gösterdikleri engelli vatandaşların toplumla bütünleşmelerini sağlayacak tüm faaliyetlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutladığını ifade etti.

 

Engelli dernekleri temsilcileri ise kabulünden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ederek derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.