Engelli Kadının Çalınan Cep Telefonu Polis Tarafından İade Edildi

15.06.2018 - 10:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1405+ kez okundu.
 

Engelli Kadının Çalınan Cep Telefonu Polis Tarafından İade Edildi

Engelli kadının çalınan cep telefonu polis tarafından iade edildiADANA'da tekerlekli sandalyeyle dolaşırken cep telefonu kapkaççı tarafından çalınan cam kemik hastası radyo programcısı Ayşe Camgöz'ün (35) telefonu polis tarafından bulunarak kendisine iade edildi.
Engelli kadının çalınan cep telefonu polis tarafından iade edildi ADANA'da tekerlekli sandalyeyle dolaşırken cep telefonu kapkaççı tarafından çalınan cam kemik hastası radyo programcısı Ayşe Camgöz'ün (35) telefonu polis tarafından bulunarak kendisine iade edildi. Olay, 16 Nisan'da Seyhan ilçesindeki Şehit Mustafa Sarı Altgeçidi'nde meydana geldi. Tekerlekli sandalyesiyle arkadaşlarıyla buluşmaya giden cam kemik hastası Ayşe Camgöz'ün elindeki cep telefonu bir kapkaççı tarafından çalındı. Olayın ardından Ayşe Camgöz'ün "Özgürlüğüm çalındı" diye tepki vermesiyle çok sayıda vatandaş kendisine maddi ve manevi destek verdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin 200 güvenlik kamerası kaydını incelemesi sonucu kapkaççının Erhan Gaygısız (28) olduğu tespit edildi. Kentte görev yapan bütün polislere fotoğrafı dağıtılan zanlı, Adana Şehir Hastanesi çevresinde dün yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Bir iş yerine satıldığı belirlenen telefona ise polis tarafından el konuldu. 'HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ' Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, telefonunu iade etmek üzere Ayşe Camgöz ve ailesini makamına davet etti. Camgöz, tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederek, Yıldız'ı yaptığı radyo programına davet etti. Yıldız ise "Yaşadığınız travmaya çok üzüldük. En büyük mutluluk sizi tekrar sevindirmek. Ekiplerimizin titiz çalışması sonunda sizin mutluluğunuz benim mutluluğum oldu. 'Özgürlüğümü kaybettim' korkusu bizi çok üzdü. Her zaman sizin yanınızda olacağız" dedi. 'TÜM TÜRKİYEYE TEŞEKKÜR EDERİM' Ayşe Camgöz, olayın ardından çok fazla manevi ve telefon desteği aldığını belirterek, şunları söyledi:  "Cep telefonum çalındığında farklı bir duygu hmiştim, bulunduğunda çok farklı duygu htim. Özgürlüğümü elimden aldıkları için ailem de tedirgin oluyordu. Benim gibi engelli arkadaşlarımızın yanı sıra sağlıklı insanlara da bunlar yapılıyor. Ben sadece onların sesi oldum. Kapkaç olayı çok zor bir durum. Tüm Türkiye'ye çok teşekkür ederim. Arayanlar oldu. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a da çok teşekkür ediyorum; o da telefonumun bir alt modelini göndermişti. Maddi anlamda kimseden beklentim yoktu, manevi olarak destek istemiştim onu da gördüm. Herkes benim sesim oldu."
Engelli kadının çalınan cep telefonu polis tarafından iade edildiADANA'da tekerlekli sandalyeyle dolaşırken cep telefonu kapkaççı tarafından çalınan cam kemik hastası radyo programcısı Ayşe Camgöz'ün (35) telefonu polis tarafından bulunarak kendisine iade edildi.

Engelli kadının çalınan cep telefonu polis tarafından iade edildi

ADANA'da tekerlekli sandalyeyle dolaşırken cep telefonu kapkaççı tarafından çalınan cam kemik hastası radyo programcısı Ayşe Camgöz'ün (35) telefonu polis tarafından bulunarak kendisine iade edildi.

Olay, 16 Nisan'da Seyhan ilçesindeki Şehit Mustafa Sarı Altgeçidi'nde meydana geldi. Tekerlekli sandalyesiyle arkadaşlarıyla buluşmaya giden cam kemik hastası Ayşe Camgöz'ün elindeki cep telefonu bir kapkaççı tarafından çalındı. Olayın ardından Ayşe Camgöz'ün "Özgürlüğüm çalındı" diye tepki vermesiyle çok sayıda vatandaş kendisine maddi ve manevi destek verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin 200 güvenlik kamerası kaydını incelemesi sonucu kapkaççının Erhan Gaygısız (28) olduğu tespit edildi. Kentte görev yapan bütün polislere fotoğrafı dağıtılan zanlı, Adana Şehir Hastanesi çevresinde dün yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı. Bir iş yerine satıldığı belirlenen telefona ise polis tarafından el konuldu.

'HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ'

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, telefonunu iade etmek üzere Ayşe Camgöz ve ailesini makamına davet etti. Camgöz, tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederek, Yıldız'ı yaptığı radyo programına davet etti. Yıldız ise "Yaşadığınız travmaya çok üzüldük. En büyük mutluluk sizi tekrar sevindirmek. Ekiplerimizin titiz çalışması sonunda sizin mutluluğunuz benim mutluluğum oldu. 'Özgürlüğümü kaybettim' korkusu bizi çok üzdü. Her zaman sizin yanınızda olacağız" dedi.

'TÜM TÜRKİYEYE TEŞEKKÜR EDERİM'

Ayşe Camgöz, olayın ardından çok fazla manevi ve telefon desteği aldığını belirterek, şunları söyledi: 

"Cep telefonum çalındığında farklı bir duygu hmiştim, bulunduğunda çok farklı duygu htim. Özgürlüğümü elimden aldıkları için ailem de tedirgin oluyordu. Benim gibi engelli arkadaşlarımızın yanı sıra sağlıklı insanlara da bunlar yapılıyor. Ben sadece onların sesi oldum. Kapkaç olayı çok zor bir durum. Tüm Türkiye'ye çok teşekkür ederim. Arayanlar oldu. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'a da çok teşekkür ediyorum; o da telefonumun bir alt modelini göndermişti. Maddi anlamda kimseden beklentim yoktu, manevi olarak destek istemiştim onu da gördüm. Herkes benim sesim oldu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.