Engelli ve Aileleri ile Bir Araya Geldi

KÜLTÜR-SANAT 05.12.2017 - 12:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 906+ kez okundu.
 

Engelli ve Aileleri ile Bir Araya Geldi

  Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla engelli ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi.   Adana’nın Seyhan İlçesi’nde bulunan Öğretmen Evi’ndeki etkinliğe Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile engelliler ve aileleri katıldı.   Engelliler ile yakından ilgilenerek, onların hal ve hatırlarını soran Vali Mahmut Demirtaş, burada yaptığı konuşmanda “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir araya geldiğimiz engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.   Vali Demirtaş, engellerin yaşamdaki zorluklarını yakından bildiklerini dile getirerek, bu sorunları ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden tüm kamu ve yerel yöneticiler ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.   Kendilerini kırmayıp davetlerine icabet eden engellilere ve ailelerine teşekkür eden Vali Demirtaş, her fırsatta engelliler ile bir araya geldiklerini ve bu birlikteliğin devam edeceğine değindi.

 

Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla engelli ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde bulunan Öğretmen Evi’ndeki etkinliğe Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş’ın yanı sıra Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile engelliler ve aileleri katıldı.

 

Engelliler ile yakından ilgilenerek, onların hal ve hatırlarını soran Vali Mahmut Demirtaş, burada yaptığı konuşmanda “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir araya geldiğimiz engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

 

Vali Demirtaş, engellerin yaşamdaki zorluklarını yakından bildiklerini dile getirerek, bu sorunları ortadan kaldırmak için gece gündüz demeden tüm kamu ve yerel yöneticiler ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Kendilerini kırmayıp davetlerine icabet eden engellilere ve ailelerine teşekkür eden Vali Demirtaş, her fırsatta engelliler ile bir araya geldiklerini ve bu birlikteliğin devam edeceğine değindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.