ENGELLİLER ÇETİN'İ DANS EDEREK KARŞILADI

05.09.2017 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1392+ kez okundu.
 

ENGELLİLER ÇETİN'İ DANS EDEREK KARŞILADI

  Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine dokunan ve göreve geldiği günden bu yana engelsiz Çukurova oluşturmak için yaptığı hizmetler ve aldığı kararlarla kamuoyunun takdirini toplayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Engelsiz Yüzme Havuzunu ziyaret etti. Engellilerin harmandalı oynayarak karşıladığı Çetin, "Engelli kardeşlerimiz için Türkiye’ye örnek olacak tesisleri Adana’ya kazandırdık. Biz bu anlamda da ilklerin belediyesiyiz. Onlar için ne yapsak azdır. Herkes bir gün engelli olabilir yani adaydır. Hayatı herkes için yaşanabilir kılmak biz belediye başkanlarının görevidir" dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Hayal Park’ın bitişiğindeki alanda yapılan bölgenin ilk ve tek ücretsiz  Engelsiz Yüzme Havuzu’nu ziyaret etti. Uzman eğitmenler eşliğinde hizmet veren Engelsiz Yüzme Havuzu’nda gönüllerince yüzen engelli çocuklar, Başkan Çetin’i havuza gelişinde harmandalı oynayarak karşıladı. Çetin’i alkışlar ve danslar eşliğinde karşılayan çocukların keyifli anları görülmeye değerdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Çetin, engelli çocukların aileleri ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayalpark Olimpik Açık Yüzme Havuzu’nu dolduran engelliler aile ve arkadaşları ile birlikte mutlu bir şekilde vakit geçirirken, çok mutlu olduklarını ifade ettiler. "İNSANA DOKUNABİLMEK BİZİ MUTLU EDİYOR" Engelli bireylerin sosyalleşmesi ve toplumda hak etikleri konumu almaları için gereken önemin verilmesi gerektiğini vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Yüzme sporu engellilerin rahatlıkla yapacağı tek spor. Bu tesiste engelli vatandaşlarımızı yüzme havuzunda buluşturmak, özgüvenlerini geliştirmek, sosyalleşmelerini sağlamayı hedefledik. Engelli havuzu projemiz bölgede bir ilktir. Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu bize yetiyor" dedi. İnsana dokunabilmekten mutluluk duyduğunu belirten Çetin, "Engelli kardeşlerimiz için Türkiye’ye örnek olacak tesisleri Adana’ya kazandırdık. Biz bu anlamda da ilklerin belediyesiyiz. Onlar için ne yapsak azdır. Herkes bir gün engelli olabilir yani adaydır. Hayatı herkes için yaşanabilir kılmak biz belediye başkanlarının görevidir" diye konuştu.

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine dokunan ve göreve geldiği günden bu yana engelsiz Çukurova oluşturmak için yaptığı hizmetler ve aldığı kararlarla kamuoyunun takdirini toplayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Engelsiz Yüzme Havuzunu ziyaret etti. Engellilerin harmandalı oynayarak karşıladığı Çetin, "Engelli kardeşlerimiz için Türkiye’ye örnek olacak tesisleri Adana’ya kazandırdık. Biz bu anlamda da ilklerin belediyesiyiz. Onlar için ne yapsak azdır. Herkes bir gün engelli olabilir yani adaydır. Hayatı herkes için yaşanabilir kılmak biz belediye başkanlarının görevidir" dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Hayal Park’ın bitişiğindeki alanda yapılan bölgenin ilk ve tek ücretsiz  Engelsiz Yüzme Havuzu’nu ziyaret etti. Uzman eğitmenler eşliğinde hizmet veren Engelsiz Yüzme Havuzu’nda gönüllerince yüzen engelli çocuklar, Başkan Çetin’i havuza gelişinde harmandalı oynayarak karşıladı. Çetin’i alkışlar ve danslar eşliğinde karşılayan çocukların keyifli anları görülmeye değerdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Çetin, engelli çocukların aileleri ile sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Hayalpark Olimpik Açık Yüzme Havuzu’nu dolduran engelliler aile ve arkadaşları ile birlikte mutlu bir şekilde vakit geçirirken, çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

"İNSANA DOKUNABİLMEK BİZİ MUTLU EDİYOR"

Engelli bireylerin sosyalleşmesi ve toplumda hak etikleri konumu almaları için gereken önemin verilmesi gerektiğini vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Yüzme sporu engellilerin rahatlıkla yapacağı tek spor. Bu tesiste engelli vatandaşlarımızı yüzme havuzunda buluşturmak, özgüvenlerini geliştirmek, sosyalleşmelerini sağlamayı hedefledik. Engelli havuzu projemiz bölgede bir ilktir. Biz sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu bize yetiyor" dedi. İnsana dokunabilmekten mutluluk duyduğunu belirten Çetin, "Engelli kardeşlerimiz için Türkiye’ye örnek olacak tesisleri Adana’ya kazandırdık. Biz bu anlamda da ilklerin belediyesiyiz. Onlar için ne yapsak azdır. Herkes bir gün engelli olabilir yani adaydır. Hayatı herkes için yaşanabilir kılmak biz belediye başkanlarının görevidir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.